potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Potwory i spółka

Post autor: loriain »

Więcej nadgryzionej maty dziś nie znalazłam.
Ale za to mam patent na Elmo :lol: biorę koc garść trawy maść i świnie. Włączam '1 z 10' w tv :lol: czekam aż swinia zacznie jeść, smaruje szybko pache i mogę 10 minut pomiziac. Po 10 minutach swinia juz jest na moim barku i oburzona zgrzyta zębami :laugh:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Brawo TY :) :laugh:
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Haha :laugh: dobry patent. Na każdego potwora jest jakaś metoda. A jak wygląda pacha? Lepiej?
loriain

Przy kręcącym sie potworze ciężko dobrze się przyjrzeć. I 4 dni to zdecydowanie za krótko na odwrót paskudztwa. Ale łysy placek się nie powiększył wiec to chyba dobry znak. Jak zacznie zarastac to się uciesze :szczerbaty:
Reszta dalej bez zmian grzybowych, chyba je ominęło :lol: Ale nie mów hop bo one nie lubią jak się nudzę :laugh:

Ktoś wie gdzie można wgrać filmiki z telefonu żeby tutaj link wkleić? Bo mam parę, ostatnio łatwiej mi je nakręcić niż zrobić zdjęcie :idontknow:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Może czas już edytować 1 stronę? :P
loriain

To chyba musze każdemu portret zrobić :D
Pikabu

Filmiki to chyba najłatwiej na YT? W sensie ja nic innego filmikowego nie kojarzę niestety. A i jestem za portrecikami! Tylko nie wiem jak je utrzymasz w miejscu :P
loriain

Do portretów to mi potrzeba aparatu. A baterię gdzieś wsiorbalo :idontknow: biorę się za porządki to może znajdę ;)
Świnie juz po generalnym czyszczeniu, pranie schnie. Wielkie nieszczęście się stało bo nie mam jeszcze mebelkow na zmianę i muszą czekać aż wyschnie :ups:
Pikabu

Haha znam ten ból, bo ja nie wiem gdzie mam ładowarkę. Ja właśnie uznałam, że muszę uszyć kilka komplecików żeby mieć na zmianę po praniu itp. Ale myślę, że dadzą radę chwilę bez mebelków.
loriain

Siano to najlepszy mebelek :D ja nie umiem szyć kompletnie :lol: czekam na norki od Jagi, a w październiku fundne im jeszcze coś ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”