Warto by już uzgodnić termin, aby się Dorotezka psychicznie i fizycznie przygotowała

Moderator: pastuszek
a szczególnie psychiczniebalbinkowo pisze:No to kiedy robimy nalot na Wro???
Warto by już uzgodnić termin, aby się Dorotezka psychicznie i fizycznie przygotowała
Chcę wpaść w odwiedziny ze świniamidortezka pisze:ale że wpadniesz jak będę miała 2 jeszcze czy chcesz wpaść w odwiedziny ze świniamiMartusiaMartus pisze: Jeśli przyjmiesz kolejne dwie świnie pod swój dach to ja chętnie![]()
a jak tak to zapraszamMartusiaMartus pisze: Chcę wpaść w odwiedziny ze świniami
Ja to bym chciała żeby moje były bardziej miziastedortezka pisze:a jak tak to zapraszamMartusiaMartus pisze: Chcę wpaść w odwiedziny ze świniamiale przygotuj się na mizianie wtedy 7 świń, bo moje zazdrosne będą
a kto powiedział, że moje są miziaste?? moje po prostu nie mają wyboruMartusiaMartus pisze: Ja to bym chciała żeby moje były bardziej miziasteWięc to one będą zazdrościć Twoim
Ahahahahahahahadortezka pisze:a kto powiedział, że moje są miziaste?? moje po prostu nie mają wyboruMartusiaMartus pisze: Ja to bym chciała żeby moje były bardziej miziasteWięc to one będą zazdrościć Twoim
![]()
Ahahahahahaha
Siła spojrzenia świnki morskiej faktycznie może być wielka... może przenieść Dużego sprzed komputera do lodówki i z powrotem, ale... kulki chyba nie przesuniekatiusha pisze: Moje na kulę smakulę się..patrzą.. Może chcą ją kulać siłą spojrzenia? Jak Joda?![]()