Moderator: pastuszek
Lilith88 pisze:Rico jaka mordka słodka A Teddy jaki duży miś
Ha ha, jakby co to w odwiedziny zapraszamy. Wszyscy świnkomaniacy są u nas mile widzianiKropcia pisze:Ale piękniochy Uważaj jak będę w okolicy, bo mogę się zmienić w świnkonaperkę
Mordeczki dziękująANYA pisze:Ale masz piekne mordeczki
Wypaski są. Ostatnio ciągle na mnie krzyczą o smakołyki i... jak tu takim nie dać?Asita pisze:Cudowne świnki zdrowo wypasione
To też pięknie rośnieLilith88 pisze:Ale ja Ci powiem, że mnie też przeraża jak szybko rośnie mój najmłodszy prosiak.. ma dokładnie dwa miesiące i dwa tyg. i waży 527gram dziśMoże świnki z hodowli od wykarmionych porządnie mam tak mają
W każdym razie na zdrowie im
Niech rosną zdrowo!
.....eeej no....ktoś tam mial 1,7kg... a Lilith ma też jakiegoś większego pana świnia....Arya90 pisze: Ja też jestem zdziwiona jak Teddy szybko rośnie. Już na pierwszy rzut oka wielkością nie odbiega od Rico. Widać, że to będzie duża świnka. Może nawet pobije chyba forumowy rekord Alfreda od Asity?
To był Ryan ANYI - teraz schudłAsita pisze: .....eeej no....ktoś tam mial 1,7kg
Na pewno się pochwalęLilith88 pisze:Koniecznie się pochwal wynikiem, bo ciekawa jestem
Hi hi oj no dobra, nie słyszałam, że ktoś miał większą świnkę, ale zwracam honor AlfredoAsita pisze:.....eeej no....ktoś tam mial 1,7kg... a Lilith ma też jakiegoś większego pana świnia....Arya90 pisze: Ja też jestem zdziwiona jak Teddy szybko rośnie. Już na pierwszy rzut oka wielkością nie odbiega od Rico. Widać, że to będzie duża świnka. Może nawet pobije chyba forumowy rekord Alfreda od Asity?
oooo!martuś pisze:To był Ryan ANYI - teraz schudł Ale Bobi u Majki waży 1,9kgAsita pisze: .....eeej no....ktoś tam mial 1,7kg
Przyznam szczerze, że ja w tym zdjęciu także. Akurat robił je mój Tż i jak je zobaczyłam, to właśnie tak wyglądałam:Ann pisze:Zakochałam sięArya90 pisze:![]()