Fifi i Otis dwójka kwikających prosi :)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Bruno waleczny i Lu wiercipięta:D

Post autor: Asita »

Zrób sobie bukiet z krwawniczka i dookoła mleczyki a potem dasz to chłopakom :102:

Może Lu nie lubi, jak mu coś plecki dotyka?

Piękna waga Brunka :D Super, że chłopak dał radę :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Inoue

Post autor: Inoue »

Gratuluję! :buzki: Ja ślub brałam w sierpniu zeszłego roku... a w maju podjęliśmy decyzję - teraz albo nigdy :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

natalia.k pisze:
Właśnie szukam pomysłu na bukiet ślubny - taki majowy, wiosenny...i szczerze już mi się nie chce, a tyle jeszcze do ogarnięcia :glowawmur:
Oj też tak kiedyś miaam :? Przedślubny kryzys to częsta przypadłość :roll: Będzie dobrze :buzki:
Awatar użytkownika
natalia.k
Miejscowość: G.Śląsk
Kontakt:

Post autor: natalia.k »

Asita pisze:Zrób sobie bukiet z krwawniczka i dookoła mleczyki a potem dasz to chłopakom :102:

Może Lu nie lubi, jak mu coś plecki dotyka?
Zaproponowałam mojemu TŻ ten bukiet...tylko troche dziwnie na mnie popatrzał :szczerbaty:
Lu lubi głaskanie ale z umiarem. W domu ma już ksywke spierniczacz...bo jak próbuje biec po panelach to więcej szumu robi niż np osoba wchodząca do pokoju :P

Zaproszenia odebrane teraz czas je zacząć rozdawać:D cieszy mnie fakt przeprowadzki bo już mojemu Łukaszowi oznajmiłam że podstawą będzie klatka 120cm...najpierw uznał że oszalałam a potem to przyjął do wiadomości :love:
Ja musze tolerować jesgo hobby- sport ale w roli sekretarza klubu sportowego ( przydało by mu się wreszcie też poruszać ale coż...można mówić i na tym się kończy...)

Coraz częściej łapie się na tym że zamiast np wreszcie sprzątnąć stertę ubrań to siedzę i przyglądam się świńskiemu życiu. A że Lu czasami ucieka przez jakikolwiek ruch to stoję i patrzę...tylko żeby go nie spłoszyć.

Kurczę zaczynam mieć pustki w pojemniku z karmą ale jakoś nikt chyba nie chce karmy a 10 kg mi się poprostu nigdzie nie zmieści :glowawmur:
Moze jedak ktoś jest chętny ? http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=57&t=5891
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
katiusha

ja mam za daleko, ale podnoszę. Może ktoś się skusi?
Awatar użytkownika
sanedie
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: sanedie »

Natalia, ta karma jeszcze aktualna?
Obrazek
Awatar użytkownika
natalia.k
Miejscowość: G.Śląsk
Kontakt:

Post autor: natalia.k »

Odzywam się po dłuższej przerwie.
U chłopaków nawet w porządku.
Dzień wolny więc wzięłam obu panów do dr. Miery i Bruno dostał antybiotyk i tak przez 4 dni bo ma szmery na oskrzelach. Nie pasował mi jakoś i miałam racje.
Było też dziś ważenie: Bruno 1304g, Lu 1150g. :D tłuścioszki moje.
Do ślubu został coś ponad miesiąc. Nie wiem co mi zostało jeszcze do ogarnięcia :idontknow: . Miałam jedną przymiarkę sukni i nie wiadomo kiedy następna bo pracuję w większości na popołudnia.
Zaczynam rozglądać się za większą klatką dla panów bo uznałam że jak mi się powierzchnia życiowa zwiększa to im też się należy :)
Podoba mi się klatka z Ferplasta Rabbit 120 ale troche droga jest,ale wygodne jest w niej otwarcie połowy lub całego boku klatki.
Jak by ktoś widział coś w promocji lub trafił na ogłoszenie to piszcie :)
Zrobiłam zapas siana, odrobiny karmy i krwawnika...do czerwca powinno starczyć :D
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
katiusha

No to już wielkimi krokami impreza się zbliża :fingerscrossed:
Zdrówka dla Bruna! :buzki:
Jakby mi się jakaś okazja trafiła z klatką, dam znać :szczerbaty:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Oj, oj, to już całkiem niedługo. U mnie też niedługo, ale jednak jeszcze trochę czasu. Jutro idziemy do Urzędu Stanu Cywilnego, po zaświadczenie :)

Jak sobie przypomnę tą małą kupkę nieszczęścia, to aż dziw bierze, że ma się tak dobrze! Na szczęście trafił do Ciebie i teraz może mieć wspaniałe życie :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

a może coś samemu zrób? Wiele osób robi nawet nie mając C&C i im świetne klatki wychodzą. No i zawsze wtedy wymiar możesz dostosować totalnie do swoich możliwości :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”