Czesio- ekspert od kontenerów w DS
Moderator: silje
Re: Czesio- ekspert od kontenerów w DS
Czes ma zaplanowana wizytę u rehabilitanta gab fizjopet gdansk osowa i pani która zajmowała się rehabilitacja Teosia ,mam jeszcze jeden namiar na gab na Morenie ,sprawdzę oba ,zaczynamy od wizyty w fizjo w tą sobotę , pozdrawiamy
-
- Miejscowość: Świętochłowice
- Kontakt:
A na czym polega taka rehabilitacja?
W przypadku Czesiulka to głównie codzienne masaże i ćwiczenia które mam z Nim robić sama w domu ,dysk fizjo motoryczny juz zamówiony ,i w ocenie pani Krzysztofy która zajmowała się rehabilitacja Teosia gdy był w 3 miejscie to jest wystarczające ,póki co nie ma wskazań do laseroterapii mam ,rozmasowywac codziennie każdy ze stawów i ćwiczyć z Nim Balans na dyskach i etc . Dzis po rehabilitacji padło mi Bobo i spało <3 ale był dzielny i grzeczny i współpracujący bardzo ,wg Zalecen mamy ćwiczyć sami i raz w tyg się pojawiać kontrolnie na profesjonalnych zajęciach ,następne spotkanie w Fizjopet umówione na wt ,3majcie kciuki by ta krotsza nozia rosła ,pozdrawiamy Miss Mills i Millies Pigeons (Felis,Elmi,Sajko, Nepii,Nik ,Perus i Czes) 

-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Teodor zwany Żuczkiem trzyma kciuki i pozdrawia Czesia, bo Teoś wie co Czesio teraz przechodzi. Z całym stadem pozdrawiamy.
- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Jak idzie rehabilitacja u Czesława??? Nóżki krzywuszki robią postępy???
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Nóżki krzywuszki robią taka poprawę ..ze sama pani Rehabilitantka Pani Krzysia z Fizjopet ostatnio stwierdziła że nie podejrzewala ze będą takie postępy
zrobiliśmy tez kontrolne rtg w zeszły cz i Nasza prowadząca Dr Judyta tez zrobiła duuuzee oczy bo Mały nabrał masy mm i stabilniej chodzi ..w zasadzie to jest nakręcony
nauczył się wdrapo/wskakiwac na kolanka to niesamowity pieszczoch i mega kontaktowy świneczek ,pozdrawiam Ja i Minionki i Czes 

Czesio maly kurduplasty Zapindoleniec oficjalnie rządzi w stadzie Nepii 4.5 latek i Nik 1rok i około 3/4 mc
łączenie bezproblemowe bo Chorutek Nepiis abdykowal sam
zero praktycznie większych zgrzytów między Panami ,Nik Nikos bardzo ładnie poświęca swój czas zarówno Seniorkowi Nepii jak i małej Kulce Czesiowi ,pozdrawiaja rehabilitację nadal kontynuujemy w stsytemie 1x w tyg profesjonalny masaż i ćwiczenia z akcesoriami w domu ..pindolek spierdziekahaca mi w try miga z dysków sensomotorycznych
odpukać wszyscy okey
pozdrawiamy z reszta Minionkow Fel I Elmi I Sajko I Peru 

-
- Miejscowość: Świętochłowice
- Kontakt: