Dama [Motycz k/Lublina] w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Iceberg1976

Re: Mała krówkowa Dama [Motycz k/Lublina]

Post autor: Iceberg1976 »

Megson w razie czego możesz Mamie świnię podłożyć :laugh: Demon wykastrowany to samiczka jak najbardziej :)
Megson

Post autor: Megson »

Mama to już liczyć przestała dawno :szczerbaty: Jak pojawia się jakaś nowa świnia to standardowy czas reakcji to 2 tygodnie :lol:
yosha

Post autor: yosha »

jest przecudowna! :)
Megson

A jak tam się trzyma moja Dama? :D Jak brzuchol? Duży pewnie co? Dokucza jej bardzo?
DUSIA

Post autor: DUSIA »

Brzuchol duży ;) , skóra na nim bardzoooo napięta. Generalnie biorę Damę na ręce tylko jak podaję jej wit. C (ma leciutko zażółcone zęby), kładziemy się wtedy z Damą jeszcze na chwilkę na kanapę (tzn. ja leżę na kanapie a Dama na mnie), nie ucieka, ślicznie nadstawia się do głaskania, raz był taki moment, że do mnie zagadała :102: i .... nie został na mnie ani jeden bobek o ciepłej strudze nie wspominając! Panna na dzień 13.08.13. ważyła 848g czyli w ciągu tygodnia u mnie przytyła ponad 100g. :o . Zmienia się, zaokrągla się nie tylko brzuś, ale i karczek, sierść robi się błyszcząca i bardzo miła w dotyku (taka jedwabista, to nie jest "szczotka" typowej rozetki). Dama trafiła na zieloną trawkę "pręt - pręt" z moimi dziewczynami, zaciekawiona podchodziła jak najbliżej, węszyła w końcu położyła się tak, aby dotykać je plecami przez te pręty :szczerbaty: .
mamala

Post autor: mamala »

Jak tam jak tam? Dama ciągle w wielopaku?
DUSIA

Post autor: DUSIA »

Dama nadal w całości. Dzisiaj nawet korzystając z sprzyjającej pogody dotleniała (czyt. dożywiała) się na świeżym powietrzu.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 sie 2013, 15:02 przez DUSIA, łącznie zmieniany 2 razy.
Megson

Czy tylko mnie się nie wyświetlają zdjęcia? :<

edit; widzę jedno, ale jest malutkie i nie da się go powiększyć nijak :I
mamala

Post autor: mamala »

Jejku, jaka ona fajna :love:
Megson