Watson, piękny rozetek [POZNAŃ] - wolny
Moderator: silje
Re: Watson, piękny rozetek [POZNAŃ] - wolny
Ciekawe jak mu w nowym domku się powodzi
A dobrze
Rozpieszczany jest i noszony na rękach. Pani z DSu pochwaliła go, ze nie wchodzi pod szafki, a jak się wchodzi do mieszkania to łika witając domowników
Rozpieszczany jest i noszony na rękach. Pani z DSu pochwaliła go, ze nie wchodzi pod szafki, a jak się wchodzi do mieszkania to łika witając domowników
Bede miała więcej zdjęć tylko na razie mój komp nie czyta przesłanego formatu
Maluch jest członkiem rodziny
Maluch jest członkiem rodziny
15. marzec 2015 roku
Od tygodnia Watson chodzi na zastrzyki ze sterydów. Ma problemy w poruszaniem się, jutro idzie do chirurga ale nie wiem czy dożyje do operacji ( ma prawdopodobnie raka, ) pije i je przez strzykawkę. Był leczony w multi - wet.
Przykro nam, że jako rodzina adopcyjna nie potrafiliśmy mu zapewnić lepszego i zdrowszego życia.
Od tygodnia Watson chodzi na zastrzyki ze sterydów. Ma problemy w poruszaniem się, jutro idzie do chirurga ale nie wiem czy dożyje do operacji ( ma prawdopodobnie raka, ) pije i je przez strzykawkę. Był leczony w multi - wet.
Przykro nam, że jako rodzina adopcyjna nie potrafiliśmy mu zapewnić lepszego i zdrowszego życia.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Zapewniliście mu świetne życie, przeciwko nowotworom niestety nie da się zabezpieczyć. Trzymam kciuki za powodzenie operacji.
Niestety rak był tak rozległy że lekarz zlecił uspienie. Jest nam bardzo ciężko.