Po konsultacją z dr. Anią zdecydowaliśmy się połączyć Charliego z "owdowiałym" Bonifacym, kolegą zza krat. Łączenie poszło nad wyraz łatwo - chłopcy się powąchali i ruszyli razem zwiedzać świat Po kilku minutach byli już we wspólnej i klatce i teraz razem już będą przez to życie iść! Chłopcy to właściwie rówieśnicy - ok 7,8 tygodni mają - bardzo równomiernie przybierają na wadze, Gdyby nie grzybek, z którym i jeden i drugi walczy, mogliby już jechać do nowego domu.
Karolina, dla której Jacek i Bonifacy byli zarezerwowani, zdecydowała się taką nową parę zaadoptować Teraz tylko szukamy chętnego do przeprowadzenia WPA i być może maluchy pojadą do Warszawy
Bonifacy i Charlie zarezerwowani, Jacek za TM[*] (Bydgoszcz)
Moderator: silje
Re: Dzielny Bonifacy zarezerwowany i Jacek za TM [*] (Bydgos
Szczęście w nieszczęściu się objawiło
Re: Czarujący Charlie zarezerwowany (Bydgoszcz)
Tak, ciągle czekamy z niecierpliwością, bo dom bez prośków to pusty dom patrzę codziennie na to miejsce, gdzie normalnie stoi klatka i myślę sobie "kiedy w końcu chłopaki do nas przyjadą?"
jesteśmy fajni, serio!
jesteśmy fajni, serio!
Piękne zdjęcia!
Domek już czeka na chłopaków, musimy tylko dokupić kilka gratów. Pisałam już na wątku Charliego że od kiedy Benek bryka za TM łapię się na tym, że codziennie patrzę w miejsce, gdzie stoi klatka i myślę o tym, kiedy chłopaki przyjadą
Domek już czeka na chłopaków, musimy tylko dokupić kilka gratów. Pisałam już na wątku Charliego że od kiedy Benek bryka za TM łapię się na tym, że codziennie patrzę w miejsce, gdzie stoi klatka i myślę o tym, kiedy chłopaki przyjadą
Nowe norki z kolekcji limitowanej już się szyją, moja mama stwierdziła że zrobi specjalnie dla chłopaków, tylko musi polar kupić Ustalanie WPA też w trakcie... niech chłopaki zdrowieją
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bpmofacy i Charlie są fantastycznie dopasowani, niech im sie dobrze i długo żyje.
maluszka tak szkoda...... ale przynajmniej odszedł wśród kochających serc i miał końcówkę życia taką piękną.......
maluszka tak szkoda...... ale przynajmniej odszedł wśród kochających serc i miał końcówkę życia taką piękną.......
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Biedny Jacuś .
Chłopcy pasują do siebie, dwa mopiki z nich
Chłopcy pasują do siebie, dwa mopiki z nich
co tam u chłopaków słychać?
Chłopcy już coraz lepiej, z każdym dniem rosną i chętniej gadają. Przy kolankowaniu Bonifacy, jak jego bajkowy imiennik rozkłada się wygodnie i z wyrazem wyższości spogląda na szalejącego Charliego, który odkrywa zakamarki naszego tapczanu! Waga chłopaków na wczoraj: Boni - 274, Charlie - 222