Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Arya90

Re: Spryciarz Rico i...

Post autor: Arya90 »

Fionka2014 pisze:U mnie jest wykladzina pcv, na to podkłady i tam gdzie dry bed jest pallet jeszcze :)
u nas to zdaje egzamin bo tylko usuwam zasusiany pallet a podkłady na dłużej wtedy starczaja.
Ale to macie jakoś boki zabezpieczone? W sensie że nie wypada wam ten pellet bo obawiam się że byłby syf wtedy. Muszę się dość szybko zdecydować żeby wszystko kupić i urządzić.
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Podklad jest z jednej str lekko wyciagniety na sciane i dwa boki lekko opieraja się o boki biurka wiec pallet jest utrzymywany tym.
W drugim miejscu tylko z jednej str sciana ogranicza i mimo to pallet "nie ucieka" spod dry bedu.
Dziewczyny tez płyty wykorzystują by zrobić z nich dużą kuwete.
W watku - swinkowe mieszkania dużo o tym pisza :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Płyty z polipropylenu kanalikowego lub poliwęglanu komorowego, boki się wycina i zagina poszukaj na YT filmików z C&C instruktarzowych o składaniu klatki będzie pokazane jak się taką kuwetę wycina. Można tez zrobić z wykładziny PCV na tej samej zasadzie.

Hodowlę teddy bear kojarzę, piękne miśki mają :love: Excaliburek cudna czekoladka :love: :D
Arya90

Obiecane zdjęcia nowego kolegi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Piękny jest miś :love: Kiedy będzie u Ciebie?
Arya90

Prawdopodobnie 13.04.
Wracam wtedy z delegacji z pracy, a nie chcę wcześniej zwalać łączenie świnek na głowę narzeczonego. Chcę się tym sama zająć, ale powiem Wam, że mam stracha jak nic!
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ale ma śmieszne futerko! Takie popodkręcane jak...właściwie to nie wiem jak co... :think:
Ale jest śliczniutki :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Witam :D
Śliczniutkie prosiaczki i trzymam kciuki za łączenie :D Do nas też w połowie kwietnia dołączy trzeci prosiaczek także podzielimy stres łączenia :D
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Jaki śmieszny poczochraniec :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Słodki misiu :love: Ewidentnie wyraz pyszczka Szeregowego :laugh:
Ja mam płytę stąd http://plyty.fabertec.pl/Plyty-komorowe-z-polipropylenu kupiłam grubości 2mm ale mogła być 5mm :roll:
A jakbyś nie wiedziała Polska też już ma swoje C&C :szczerbaty: http://www.sklep.swinkamorska.com.pl/ne ... ym-sklepie
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”