samiczki Milka i Mokka, samczyk Way - wszyscy w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

fenek

Re: samiczki Milka i Mokka, samczyk Way ( ok.Gliwic)

Post autor: fenek »

Asiu - zdrowia przede wszystkim :)
a maluchy brykaja :)
asiaby

Post autor: asiaby »

Dwie piękności dziś zapozowały :) piękne modelki. Halo domku, jesteś tam gdzieś ???

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Jaki welon :love:
asiaby

Mam świetne wieści : wszystkie prosiaczki będą miały domki !!! Way pojedzie w weekend do puerh, a Milka i Mokka trafią razem do zaprzyjaźnionej rodzinki ( nasza znajomość zaczęła się od tego,że przygarnęłam ich zagubionego labradora i opiekowałam się nim przez tydzień), dziś jadą po klatkę :) Ale ulga, serce się raduje. Milky zostaje u nas, mam nadzieję,że nadal będzie uległy i dogada się z Chrupciem. :jupi:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: samiczki Milka i Mokka, samczyk Way ( ok.Gliwic) REZER

Post autor: Cynthia »

:shakehands:
Przenoszę do rezerwacji
fenek

Post autor: fenek »

bardzo sie ciesze :)
asiaby

No i po weekendzie nie będę mieć tymczasów. Cieszę się niezmiernie, tym bardziej,że przez zdrówko mam mało sił i czasu na opiekę nad nimi. Takie piękności z nich wyrosły, panienki niemal jak rasowe, panom też nic nie brakuje. Rano wszystkie głośno kwiczą na dźwięk moich kroków, stają na dwóch łapkach, gdy wkładam jedzonko. A dziewczyny bezczelnie rozwalają mi się na kolanach i nie zamierzają przerywać drzemki :) Cudne te prosiaki, super,że będą miały kochające domki.
asiaby

THE END wszystkie świneczki mają DS :jupi: :yahoo: jutro prześlę umowy
puerh

Re: samiczki Milka i Mokka, samczyk Way - wszyscy w DS

Post autor: puerh »

Chłopcy się chyba polubią :) Są sobą zainteresowani, chodzą, wąchają się, gadają jak najęci :D Chyba jeszcze nie ustalili, kto jest nad kim, bo Pączek grubo grucha i chodzi powoli, jakby chciał pokazać kto tu rządzi, a Way biega za nim albo przed nim ucieka :D Dziś o 7 obudziły mnie swoimi kwikami, już nie mogły się doczekać, kiedy je wypuszczę. Way to niezły rozrabiaka, zaczepia, podkrada jedzenie, nawet sam wskoczył do klatki kolegi. Były małe walki, ale ogólnie tolerują swoją obecność w jednej klatce. Na wybiegu jedzą razem, leżą obok siebie, a jak jeden drugiemu zniknie z pola widzenia to szukają się nawzajem i piszczą okrutnie :D
asiaby

Re: samiczki Milka i Mokka, samczyk Way - wszyscy w DS

Świetne wiadomości. Głaski dla chłopaków.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”