Wiem, że będzie dobrze, bo Buba niesamowicie lgnie do moich prośków, a Dolores przeżywa przy Bubie swoją drugą młodość
 Wiem, że będzie dobrze, bo Buba niesamowicie lgnie do moich prośków, a Dolores przeżywa przy Bubie swoją drugą młodość  Od początku żadna ze stron nie wykazywała śladu agresji.
 Od początku żadna ze stron nie wykazywała śladu agresji.Wczoraj Buba znalazła sobie nowe miejsce do spania. Jak tylko moje panny leżą w norce (chociażby jedna), to on włazi na norkę i leży na tej śwince. I wszystko jedno czy jest to norka w klatce, czy poza klatką. Nie muszę mówić, że moje świniaczki nie są z tego zadowolone.
Sama Buba jest niesamowicie kochana. Super oswojona, grubiutka i mięciutka => nic tylko ją pieścic i tulić
 Patrząc teraz na nią człowiek sobie przypomina jak rozkoszna jest młoda świnka. Przestawia wszystko, wszędzie zagląda, leży brzuchem na misce i dużo się rusza
 Patrząc teraz na nią człowiek sobie przypomina jak rozkoszna jest młoda świnka. Przestawia wszystko, wszędzie zagląda, leży brzuchem na misce i dużo się rusza  . Oczywiście moje prosiaczki też są kochane, ale spędzają czas głównie śpiąc. Godzinami mogą leżeć u kogoś na kolanach, wyciągając swoje nóżki i za nic mają to, że komuś już drętwieją nogi. Próby wyrzucenia z kolan kończą się często oburzonym kwikiem
. Oczywiście moje prosiaczki też są kochane, ale spędzają czas głównie śpiąc. Godzinami mogą leżeć u kogoś na kolanach, wyciągając swoje nóżki i za nic mają to, że komuś już drętwieją nogi. Próby wyrzucenia z kolan kończą się często oburzonym kwikiem 

za zdrowie
  za zdrowie