Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

meiss

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: meiss »

Ja bym chciala zobaczyc we Wrocku ogród japoński, ale ponoć najpiękniejszy jest jesienią.
Też zawsze sie śmieje jak Kluski ogarniaja sobie same szmatki, by wygodniej było. Zawsze musi być cos pod lebkiem.
Chyba kupie kulę smakule, bo widziałam jak Gaga bawi sie w podrzucanie kawałka papierowej rolki, tak to śmiesznie wyglądało :lol:
A wiecie co, ja mam masę ciuchów, ale na palcach policze, które sa ze sklepu - ubieram sie w lumpeksach na wagę :D najgorzej jest tam ze spodniami, wiec je muszę w sklepie, bo duży wybor małych rozmiarów, a w lumpach to najczęściej takie, ze bym dwa razy weszła. ..
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Do mojego przeziębienia doszedł ból pęcherza... W żadnym medicoverze w Katowicach, a są trzy, nie ma wizyt. Jakaś epidemia. Więc dzwonię na infolinię i pytam o wizytę domową, a on, że przeziębienie i pęcherz to nie jest wskazanie do wizyty domowej :szczerbaty: Od 3 lat korzystam z medicovera i ani razu nie brałam wizyty, a płace za nie, bo są w pakiecie :evil: No, ale ostatecznie dał się przekonać...

Plus taki, że mogę chłopców obserwować, tylko że oni są w salonie, a łóżko w sypialni...
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Przesuń łóżko do salonu :lol:
Kciuki za pęcherz, nic przyjemnego :fingerscrossed:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Zdrówka! :fingerscrossed: :pocieszacz:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Teraz to jest epidemia grypy :? Ja byłam chora 3 tygodnie temu i od wczoraj znowu mnie boli gardło :glowawmur:
Duuuużo zdrówka życzę bo chorowanie nie jest przyjemne :pocieszacz:
Obrazek
Assia_B

Właśnie dzwoniłam do Medicovera gdzie mój lekarz, a Pani mówi, że proszą o wyrozumiałość, ale mają tyle wizyt zarówno w przychodni jak i tych domowych, że masakra... Może to faktycznie brak zimy jest winowajcą?
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Współczuję problemów z pęcherzem. Sama dostałam dziś antybiotyk na 10 dni właśnie przez infekcję układu moczowego i najchętniej bym się znieczuliła od nerek w dół :(
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Na przełomie zimowo-wiosennym zawsze ludzie chorują ale gdyby była porządna zima z długim i dużym mrozem to część bakterii i wirusów by wymroziło a tak to trzeba się przemęczyć :idontknow:
Obrazek
Assia_B

Też dostałam antybiotyk... I L4... No nic, kilka dni ze świnkami, tylko jednak wolałabym bez owego zapalenia... Taki los :(

Chłopcy leżą sobie tak słodko. Tak bardzo lubię ich obserwować :love:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Też uwielbiam obserwować moje dziewczynki :love: są bardzo zajmujące :D
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”