Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Dropsinka
Joanna Ty wysiewasz ostropest??? Kupilam w Hipciu nasiona, coś z tego wyrasta??? Na razie podaję Myszce mielony w strzykawce.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2016, 23:17 przez jolka, łącznie zmieniany 1 raz.
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
diefenbaker No chyba około 5 lat mają z Majką ale tak naprawdę to nie mam stuprocentowej pewności. Tak mi powiedziano i tyle.
Jolu, no, wyrasta ładnie tylko dość wolno, tzn. można szybko dać od razu takie dwulistne kiełki albo czekać aż wyrosną duże badyle z kłującymi liśćmi - te większe liście bardziej smakują. Największe liście to już dobrych parę tygodni rosną, była z setka roślinek ale większość pożarta przedwcześnie, już tylko kilka zostało. O tu widać liścia:

fajnie też rośnie rzodkiewka, takie kilkulistne roślinki, można kupić łatwo nasionka na kiełki w Biedrze itp.

Jolu, no, wyrasta ładnie tylko dość wolno, tzn. można szybko dać od razu takie dwulistne kiełki albo czekać aż wyrosną duże badyle z kłującymi liśćmi - te większe liście bardziej smakują. Największe liście to już dobrych parę tygodni rosną, była z setka roślinek ale większość pożarta przedwcześnie, już tylko kilka zostało. O tu widać liścia:

fajnie też rośnie rzodkiewka, takie kilkulistne roślinki, można kupić łatwo nasionka na kiełki w Biedrze itp.

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
i nie kłuje ich to w języki? Sądząc po zdjęciu chyba nie... Ja też muszę zasadzić ostropest 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ja do tej pory miewałam mole.. i ich jeszcze nie fruwające stadiumdiefenbaker pisze: Ja z sianka mam ćmy na suficie

mącznik bleee.. w sumie mogłabym żółwiom rzucić na pewno by się ucieszyły ale mimo wszystko podziękuję i ładnie proszę, Panie Robercie, bez takich prezentów dla mnie

kurcze.. ale w więzieniu mają full wypas.. moje zaczną się zaraz buntować, że też chcą do więzienia

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- joanna ch
- Kontakt:
U nas niestety inwazja moli, przez jakiś czas był spokój a od niedawna nowe pokolenie się urodziło... Tak już parę miesięcy się użeram, w kuchni i u zwierzaków. Świnie i chomiki mają już chyba dość tego topinamburu
No nie wygram z nimi, tak nienawidzą JR Farmu że ja nie mogę. Wszystko wyjedzą do absolutnego czysta, a to zostawią. Po paru dniach wciąż to samo w misce. Co za dziady uparte...
Dobrze że już niewiele zostało, zaraz trzeba kupować karmę, tylko nie wiem czy oddać im ukochane CN czy iść w zaparte z jednolitymi granulatami szczególnie przy tej Buni...
Bunny i Beaphar i CC też tak sobie im wchodzi.

No nie wygram z nimi, tak nienawidzą JR Farmu że ja nie mogę. Wszystko wyjedzą do absolutnego czysta, a to zostawią. Po paru dniach wciąż to samo w misce. Co za dziady uparte...

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Ja też prawie wszystkiego próbowałam i moje uparciuchy tylko CN jedzą
, chociaż Misia jak mała była to CC wciągała z apetytem i raz kupiłam CN bo nie było CC i koniec!
Pięknie dziewczyny wyglądają, a grzywa Majki jest the best!

Pięknie dziewczyny wyglądają, a grzywa Majki jest the best!

- joanna ch
- Kontakt:
Animalia pobiły rekord, po kilku godzinach od złożenia zamówienia przybył pan kurier animaliowy
Stanęło na CC i Beapharze, CN wywaliłam ostatecznie z koszyka...
Siula dzięki
też uważam że są niczego sobie babki.
Dziś Blanka ponownie odkryła z moją pomocą że z kuwet można samodzielnie wyjść. Teraz włazi i wyłazi, włazi i wyłazi. Otworzyłam jej zagrodę. Zawędrowała do kuchni, zajrzała psu do miski, przeszła się do przedpokoju, przeraziła psa na śmierć, nie przejęła się, wróciła do domu. Oczywiście wszystko w moim towarzystwie. Taki odważny świn z niej, o.

Siula dzięki

Dziś Blanka ponownie odkryła z moją pomocą że z kuwet można samodzielnie wyjść. Teraz włazi i wyłazi, włazi i wyłazi. Otworzyłam jej zagrodę. Zawędrowała do kuchni, zajrzała psu do miski, przeszła się do przedpokoju, przeraziła psa na śmierć, nie przejęła się, wróciła do domu. Oczywiście wszystko w moim towarzystwie. Taki odważny świn z niej, o.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Moje dziewczyny jedzą trovet i brit ale widzę, że brit im lepiej wchodzi
Bunny nie chciały, jr farm też nie...Beaphar care+ uwielbiają ale nie mogą 

Ja mieszam trovet, CC i burgesa z miętą. Znika