Trzymamy kciuki
Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
-
Laraine
Re: Pieszczoch oczekuje Alvina :)
My z narzeczonym zamiast kwiatów chcemy datki na zwierzęta albo karmę dla zwierząt ze schronisk - to już mamy od dawna ustalone 
Trzymamy kciuki

Trzymamy kciuki
-
Assia_B
Po nocy przychodzi dzień, a po burzy słońce... Więc wierzę, że cała ta historia skończy się dobrze i obie świnki, już zdrowe, spotkają się i pokochają jak bracia 
Ja też chętnie uzbierałabym pieniądze na świnki czy pieski, ale mój narzeczony ma też inne pomysły, więc musimy coś ustalić
Ja też chętnie uzbierałabym pieniądze na świnki czy pieski, ale mój narzeczony ma też inne pomysły, więc musimy coś ustalić
-
Majka745
I co u Pieszczocha? Jak z tymi pasożytami? To to czy coś innego? Trzymam kciuki za wyzdrowienie 
-
Assia_B
Niestety Pieszczoszek ma pasożyty i to niestety trudne wleczeniu... Ale odebrałam dziś wyniki, wykupiłam lek i oczywiście probiotyk i będziemy walczyć! 
-
Foggy
Walczymy, Pieszczoszku, walczymy! Zdrowiejemy szybko, nie robimy jajek!
Laraine, baardzo popieram Twój pomysł! Choć wiem, że wiele par ma sporo wydatków i dzięki datkom ślubnym mogą sobie sprawić choćby nową lodówkę za starego grata (co bym chętnie zrobiła
). Tym bardziej ukłony. 
Laraine, baardzo popieram Twój pomysł! Choć wiem, że wiele par ma sporo wydatków i dzięki datkom ślubnym mogą sobie sprawić choćby nową lodówkę za starego grata (co bym chętnie zrobiła
-
Assia_B
Pierwsza dawka podana, poszło nadzwyczaj gładko, choć trzeba było dwóch osób do tego
Wieczorem podamy jeszcze probiotyk maluchowi 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Co takiego Pieszczoszek złapał? To ma związek z tym jego drapaniem?
Pieszczoszku dużo zdrówka
Pieszczoszku dużo zdrówka
-
Assia_B
Nie wiem jak duży związek może mieć to z drapaniem... Wykryli pasożyty wewnętrzne w kale, ale być może ogólne osłabienie organizmu ma coś wspólnego z drapaniem... Zobaczymy po leczeniu...
-
Assia_B
Też mam
Zaopatrzona jestem
Dbamy o Pieszczosia dbamy