Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
KiteeKatt
Re: Spryciarz Rico i maluch Teddy - zgrany duet panów prosió
U mnie panele przydają się do każdej świńskiej rzeczy. Ze ściennych zrobiłam domek i kładkę, która i tak ostatecznie została usunięta, a z podłogowych ustawiam zagrodę na wybieg
Piękni chłopcy, Rico taki kolorowy, za to Teddy jest niczym czarna, puszysta owieczka 
-
Arya90
O panelach nie pomyślałam.
Dziś u nas będzie dzień generalnego sprzątania. Jak tylko świniaki na wybieg wyjdą to zabieram się do roboty. Ach, znów będę się siłować z klatką 120 cm w małej łazience w kawalerce i w minimalistycznym prysznicu. Gdyby ktoś nakręcił filmik jak myję tą klatkę, to gwarantuję, że miałybyście ubaw po pachy
Dziś u nas będzie dzień generalnego sprzątania. Jak tylko świniaki na wybieg wyjdą to zabieram się do roboty. Ach, znów będę się siłować z klatką 120 cm w małej łazience w kawalerce i w minimalistycznym prysznicu. Gdyby ktoś nakręcił filmik jak myję tą klatkę, to gwarantuję, że miałybyście ubaw po pachy
-
Ann
Arya ja myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś nam taki filmik nakręciła 
-
Arya90
Ha ha dobra dobra, może kiedyś wam pokażę
Klatka wysprzątana, ale się czuję jakbym maraton przebiegła. Chłopaki obrażone, bo nie ma ich kapicochów w środku- suszą się na grzejniku
nota bene zimnym, więc trochę to pewnie potrwa 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Arya, ja już mam ten filmik w wyobraźni 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
katiusha
Ja też
Ciekawe, czy ścieżka dźwiękowa u Ciebie jest podobna do mojej. Ja podnosiłam się na duchu łaciną podwórkową, za każdym chlapnięciem z kuwety na mnie 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ojj.. Dziewczyny po co wy się tak męczycie? Arya jak wygląda kuweta po moich chłopakach? Zero przebarwień prawda? Ta kuweta była dwa razy w wannie. Przy każdej wymianie żwirku myłam nawilżanymi chusteczkami, jak coś nie chciało zejść szmatka z octem i to wystarczy. Uważam że nawet jeśli chcesz myć detergentami to nie dźwigaj kuwety tylko miska z wodą i gąbka, tak prościej i przede wszystkim zdrowiej 
-
Arya90
katiusha nie było łaciny, ale szczerze to byłam dumna, że się nie polałam, a tu na samym końcu na chwilę chciałam odłożyć słuchawkę od prysznica do brodzika i matę łazienkową przed praniem opłukać, i co? I cała mokra się nagle zrobiłam 
lilith myślałam o tym, ale moje chłopaki to jednak brudasy jakich mało, brązowa woda leci jak myję tą kuwetę
i tak sobie myślę, że jakbym miała to myć w misce z wodą to bym tą wodę przynajmniej z 10 razy wymieniała i bym się nalatała jak dzika. Więc już nie wiem co bardziej męczące by było...
Asita ja Ci dam, już Ty sobie tam za dużo nie wyobrażaj
Duża sprząta, a chłopaki ukrywają się pod stołem w kuchni:

lilith myślałam o tym, ale moje chłopaki to jednak brudasy jakich mało, brązowa woda leci jak myję tą kuwetę
Asita ja Ci dam, już Ty sobie tam za dużo nie wyobrażaj
Duża sprząta, a chłopaki ukrywają się pod stołem w kuchni:
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
To chusteczki, 2-3 i kuweta czysta