No ale jak nie bylo swinek to nie bylo lepiej prawda?balbinkowo pisze:Niestety takZałamuję się powoli
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona - moje kochane świnko-dziewczynki :D
balbinkowo to może zrób testy alergiczne dla pewności 

Tak, też myślałam o sianku, ale pewności nie mam. A pod podkładem mam pellet, wiec to chyba nie to...hmmDzima pisze:A może to siano albo trociny czy na czym tam je trzymasz?:think: Ogromnie współczuję:pocieszacz: robiłaś badania/testy? bo jak to (odpukać) będzie uczulenie na sierść to zawsze pozostają łysole albo ostrzyc Balbinę i Fionę:szczerbaty::nie_powiem:

Na początku nie, ale jak zaczełam łykać tablety od lek. laryngolog i psikać do nosa, to była znaaaczna poprawa. Wtedy pojechałam po świnki i odkąd są ze mną katar nie leci ale nos mam zatkany ( a było już lepiejANYA pisze:No ale jak nie bylo swinek to nie bylo lepiej prawda?

No właśnie sęk w tym że teraz nie mogę, bo dostałam leki na alergię, a one fałszowały by wynik testówMaja1983 pisze:balbinkowo to może zrób testy alergiczne dla pewności;)

szkoda bo testy wszystko by wyjaśniły 

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Zamiast golić dziewczyny zostaje tez opcja odczulania może by pomogła jeśli to to 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Tia, dzięki dziewczyny
W sumie to najpierw należy potwierdzić lub obalić tezę alergii na świnki, ale na razie nie mam jak. Dziś przechodzę na inne tabletki, też alergiczne (tak miałam zrobić - tydzień jedne i tydzień drugie plus spray do nosa cały czas) zobaczymy co będzie się działo. Może jak się wszystko już w miarę ustabilizuje to pójdę do alergologa i na testy
Tak, odczulanie też wchodziło by w grę. Albo życie na tabletkach... już tak miałam jak miałam psa, dawno temu, jak byłam młoda i piękna
Po jakimś czasie katar, zrobili mi testy i wtedy wyszło: na psa, chwasty, kwiaty polne i roztocza. Resztę życia psiaka byłam na tabletkach, ale i tak byłam szczęśliwa że go mam 

W sumie to najpierw należy potwierdzić lub obalić tezę alergii na świnki, ale na razie nie mam jak. Dziś przechodzę na inne tabletki, też alergiczne (tak miałam zrobić - tydzień jedne i tydzień drugie plus spray do nosa cały czas) zobaczymy co będzie się działo. Może jak się wszystko już w miarę ustabilizuje to pójdę do alergologa i na testy

Tak, odczulanie też wchodziło by w grę. Albo życie na tabletkach... już tak miałam jak miałam psa, dawno temu, jak byłam młoda i piękna

- Natasza
- Kontakt:
słyszałam o odczulaniu ale na zastrzykach
daj znac jak tam i wpadaj do nas
bo gizdy rosną 

daj znac jak tam i wpadaj do nas

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
No więc mamy plan... może nie idealny, ale jest
Razem z moją Lekarką (laryngolog) doszłyśmy do wniosku że na razie wyciszymy objawy tabletkami oraz wywiezieniem świnek do dziadków...
Jak się wszystko uspokoi, taki jest bynajmniej plan, to będzie czas na odstawienie tabletek i testy alergiczne, wtedy będzie wszystko jasne... na co dokładnie ta alergia i co robić dalej...
Dziś zajechałyśmy do dziadów. Dziewczyny z całym ekwipunkiem wyekspediowałam. Ciężko było, jest ,ale muszę coś zrobić bo tak się po prostu nie da żyć
Dobrze że dziadkowie przygarneli moje świnko-dziewczynki.. Wiem że będzie im tu dobrze, ale i tak... ciężko...

Razem z moją Lekarką (laryngolog) doszłyśmy do wniosku że na razie wyciszymy objawy tabletkami oraz wywiezieniem świnek do dziadków...

Dziś zajechałyśmy do dziadów. Dziewczyny z całym ekwipunkiem wyekspediowałam. Ciężko było, jest ,ale muszę coś zrobić bo tak się po prostu nie da żyć

Dobrze że dziadkowie przygarneli moje świnko-dziewczynki.. Wiem że będzie im tu dobrze, ale i tak... ciężko...

- Natasza
- Kontakt:

Współczuje ci kochana z całego serca
oby testy wykluczyły alergie na świnki