Karny leżakdortezka pisze:bo Wy wstawiacie kuwety, a nasze świnki myślą
"ooo.. Duża nam nowe legowisko dała! trochę twarde.. pewnie to takie "karne", no niech będzie.. głośno quakałem dziś, idę za karę poleżeć, może da jeść potem?"![]()

Moderator: pastuszek
Karny leżakdortezka pisze:bo Wy wstawiacie kuwety, a nasze świnki myślą
"ooo.. Duża nam nowe legowisko dała! trochę twarde.. pewnie to takie "karne", no niech będzie.. głośno quakałem dziś, idę za karę poleżeć, może da jeść potem?"![]()
ha ha o dokładnie tak leży, albo jeszcze czasem robi tam wyleż! Teddy też dzisiaj się kuwetkował
No ba! To jest przecież podstawa tej przyjemnościAnn pisze:Moje dziewczyny też czasem wylegują się w kuwecie, oczywiście najchętniej wtedy gdy jest już cała zasikana i w bobach
No to też masz wesoło. U mnie na domku tylko Rico kilka razy leżał, ale chyba stwierdził, że mu niewygodnie i za twardo i przeniósł się gdzieś indziejFoggy pisze:Moje chyba stwierdziły, że kuweta jest za mała na wyleż i hitem jest domek, który służy jako schodek na piętro... Czyli kłótni, żeby zejść / wejść / przenieść aktualnego wylegowicza jest co niemiara..
Podłóż matka poduszkę, koniecznie satynową
powiem Ci, że to w sumie prawdopodobnedortezka pisze:bo Wy wstawiacie kuwety, a nasze świnki myślą
"ooo.. Duża nam nowe legowisko dała! trochę twarde.. pewnie to takie "karne", no niech będzie.. głośno quakałem dziś, idę za karę poleżeć, może da jeść potem?"
U mnie gorzej, że mało miejsca innego mają w tej klatce. Za mała ta klatka. Kupuję 200Asita pisze:Niuchacze pierwsza klasa...Moje też tak obwąchiwały nowe wejście
A wlazły po nim?
Nie wiem, czy zostawiać kapciochy, bo moje mają je na zewn zagrody, a i tak rzadko do nich włażą...Myślę, że jak im będzie gorąco, to nie wejdą do nich, tylko będą leżakować tam, gdze chłodniej.
Też fajny pomysłAsita pisze:Albo możesz kątowniki przykręcić do tych kładek. To wtedy będą takie jakby poręcze, ja tak zrobiłam i naprawdę się sprawdzilo
No zabawanie to wyglądaAssia_B pisze:Alvin też zawsze biega po całym pokoju w poszukiwaniu Pieszczocha
TŻ pewnie prędzej czy później da się urobić
w piwnicy coś tam leży, muszę sprawdzić co tam zostało.Ann pisze:Możecie też spróbować położyć w klatce płytkę (jeśli Wam zostały jakieś wolne z podłóg) u mnie się sprawdziło w zeszłym roku :
Rico jakie biegi sobie po pokoju urządza