Mole książkowe

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Mole książkowe

Post autor: Iza »

"Osobliwy dom Pani Peregrine" też jest książką dla młodzieży, a wciągnął mnie bez reszty i czekam aż na polski rynek wejdzie druga część.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Asia909

Post autor: Asia909 »

Iza pisze:"Osobliwy dom Pani Peregrine" też jest książką dla młodzieży, a wciągnął mnie bez reszty i czekam aż na polski rynek wejdzie druga część.
Potwierdzam xd Hollow City ma się ukazać jesienią, a ekranizacja ,,Osobliwego domu Pani Peregrine" ma być bodajże 2015 roku. :)
Ja ogółem no jestem fanką książek Johna Greena. Dziś ma urodziny, już 37 lat :') Ale on będzie forever young.

Jeśli macie konto na lubimyczytać.pl to zapraszajcie do znajomych - http://lubimyczytac.pl/profil/399884/asia909
:)
hanel3

Post autor: hanel3 »

Polecam serię Arabska żona, Arabska córka, Arabska krew i końcu Arabska księzniczka , takie raczej dla bab ale mimo to polecam, chociaż ostrzegam że przeczytanie grozi zmianą postawy z osoby tolerancyjnej na rasistę :roll:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Wczoraj w nocy skończyłam 4 tom Pana Lodowego Ogrodu... Kilka nieprzespanych nocy, bo książka nie dawała mi spokoju, ale skończyłam...
Wow.
Zdecydowanie najlepsza seria, jaka do tej pory wpadła mi w ręce... Poza tym Vuko jest genialny, bez dwóch zdań został mianowany moim ulubionym bohaterem. Przy kilku fragmentach banan na twarzy gwarantowany!
Także jeśli ktoś jeszcze nie zdążył przeczytać, to na prawdę, polecam!!!

(i teraz nie wiem - czy brać się za Malowanego Człowieka, czy może lecieć do biblioteki po Wiedźmina... :roll: )
Marcelina

Post autor: Marcelina »

Dropsio - Polecam "Malowanego...", bardzo mi się podobał :)

Polecam wszystkim "Dom, w którym..." Mariam Petrosyan. Moja ulubiona książka.
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

Dropsio pisze:(i teraz nie wiem - czy brać się za Malowanego Człowieka, czy może lecieć do biblioteki po Wiedźmina... :roll: )
Zmierz się z Pieśniami Lodu i Ognia. ;)
Podpis usunięty przez administratora.
Dropsio

JD - nad tym też myślałam... W sumie mogłabym też Hannibala albo Grę o Tron poczytać... Nie wiem, tak czy siak mam lektury na kilka miesięcy :P
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

:nono: Gra o Tron to tylko pierwszy tom.
Podpis usunięty przez administratora.
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

Dropsio pisze:
(i teraz nie wiem - czy brać się za Malowanego Człowieka, czy może lecieć do biblioteki po Wiedźmina... :roll: )

Jasne, że leć po Wiedźmina. :szczerbaty:
Dropsio

JD - twierdzisz? Ok...

Jak na razie chyba sięgnę po "Malowanego...", bo wystarczy sięgnąć na półkę obok, a do biblioteki mi teraz trochę nie po drodze, a tata ma tylko "Sezon Burz" :P Wiedźmin chwilkę sobie poczeka.

Czytał ktoś "Łotra" Canavan? Bo też jest, tuż obok "Malowanego..." :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”