Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - czyli dom wariatów :)

Post autor: Anula »

To tylko pokazuje jak strasznie jednak świnia może różnić się od drugiej :D Jakby wszystkie były takie same to by się nam nudziło i w sumie każdemu wystarczyłaby jedna, bo i po co byłoby mieć kilka takich samych ;)
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Tak spędzamy popołudnia (Cwaniuś ma nową ksywę: poduszkowiec :love: ) :

Obrazek

A ta spędzamy wieczory (każde na swojej pozycji, moje trio odpoczywa po jakże ciężkim dniu :102: ):

Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

:love:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Stała miejscóweczka Cwaniaka :D
Bosko wygląda jak się rozkłada na tej poduszeczce :love:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
malina8777

Post autor: malina8777 »

Moje piękności :love:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Bajlandia pisze:Stała miejscóweczka Cwaniaka :D
Bosko wygląda jak się rozkłada na tej poduszeczce :love:
Tak tak, z mężem zgodnie stwierdziliśmy, że jak na niego patrzeć jak się tak rozkłada to sama słodycz, tylko tu aureolkę przyprawić :D Gorzej jest tylko jak już wstanie :lol:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Anula pisze:Tak tak, z mężem zgodnie stwierdziliśmy, że jak na niego patrzeć jak się tak rozkłada to sama słodycz, tylko tu aureolkę przyprawić :D Gorzej jest tylko jak już wstanie
Hahaha :D Dokładnie! Ja to chyba byłabym skłonna uwierzyć tym jego pięknym oczom, że: "Zobacz jaki Cwaniak jest smutny :cry: Cwaniak już będzie grzeczny! Cwaniak nigdy nie pogryzie się z Tesią! Wpuść Cwaniaka do dziewczyn! :ok: " :laugh:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Bajlandia pisze:
Anula pisze:Tak tak, z mężem zgodnie stwierdziliśmy, że jak na niego patrzeć jak się tak rozkłada to sama słodycz, tylko tu aureolkę przyprawić :D Gorzej jest tylko jak już wstanie
Hahaha :D Dokładnie! Ja to chyba byłabym skłonna uwierzyć tym jego pięknym oczom, że: "Zobacz jaki Cwaniak jest smutny :cry: Cwaniak już będzie grzeczny! Cwaniak nigdy nie pogryzie się z Tesią! Wpuść Cwaniaka do dziewczyn! :ok: " :laugh:
Gdyby Cwaniak mógł mówić pewnie powiedziałby dokładnie to. Jednak nawet nie chcę sobie wyobrażać co by się wtedy działo.

Moje Fumfusie przeszły ważonko i tak:
Cwaniak - zawsze trzymał wagę a tu nagle pierwszy raz przekroczył 1100 a dokładniej waga wskazała 1124g
Tesiunia - ładnie zbliża się do 1200 bo ma 1192g
Swoją drogą ciekawe jest to, że Cwaniak waży minimalnie mniej niż Tesia a wizualnie jest o wiele drobniejszy, jak to mówi jego wet, Cwaniak jest po prostu dobrze umięśniony.
Fisiulina - 876g i tu mam niezłą zagwozdkę, czemu przestała tyć. Średnio w tydzień przybierała ok kilkanaście gramów a teraz w 3 tygodnie doszło jedynie 7g. Jeść je jak gdyby nigdy nic, nawet przegoniiła już mamę w szybkości jedzenia, muszę jeszcze przyuważyć czy je dużo karmy. Jakieś 2 miesiące temu zmieniłam im z CCN na CC i może tą je mniej chętnie. Na razie bez paniki, będę ją dalej obserwować.
katiusha

Post autor: katiusha »

Może to świnka drobnej postury i osiągnęła już wagę docelową? :idontknow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”