Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

infrared

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: infrared »

Zakupy dla świnek to zło!!!!

Tak jak jestem w stanie sobie wytłumaczyć, że nie potrzebuję danej rzeczy, to prosiaki potrzebują wszystkiego. WSZYSTKIEGO. Mam całą szafę świnkową zapełnioną (chociaż też nie jest tak, że tylko tam wszystko leży i się kurzy).
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja to samo...tylko siano się skończyło...zamawiam tym razem TYLKO siano.... no ale jeszcze te ziółka sobie obiecałam...aha i tamte ziółka z warzywkami tez jadły a już nie ma....no dobra i spróbuję nowe sianko jeszcze...więc razem 15kg siana różnego i 2 paczki ziółek :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
infrared

Post autor: infrared »

Ja właśnie zamówiłam siano, ale z obawą, bo mój chłopak wozi w samochodzie chyba z 5 kg siana własnoręcznie suszonego dla królików przez moją siostrę z kolei :D Jak to zobaczy, to nas wyrzuci z domu :D Ale tak im ostatnio smakowało... :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Oj tak, ja też zamawiam tylko potrzebne rzeczy :szczerbaty: Ale okazuje się, że tych potrzebnych rzeczy jest spoko :D

No i jeszcze smakołyki do kuli smakuli :P
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Gratulacje dla chłopców, że dostali się do kalendarza :jupi:
Obrazek
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Gratuluję dostania się do kalendarza :jupi: Twoi chłopcy są chyba akurat tam, gdzie ja startowałam, a więc w jednym miesiącu są razem :twisted:
Spasione świnki są najsłodszymi kosteczkami (kulami? :nie_powiem:) cukru, a więc darmowa wysyłka od prawie stówy im sprzyja.
Pasiu pasiu paś paś!
Assia_B

My też się cieszymy i gratulujemy innym :jupi: Powiem szczerze, że miałam nadzieję, ale byłam raczej mało optymistycznie nastawiona, bo moje zdjęcia nie wydawały mi się jakoś specjalnie dobre :) Także podwójnie się cieszymy!

Dotarły nasze zakupy z Hipcia i Zooplusa :) Akurat koleżanka potrzebowała żwirek i karmę dla kota, więc udało się zamówic CN i nasz ulubiony żwirek w Zooplusie tym razem.

Oto zdjęcia:

Dotarły nasze zakupy! Trzeba zobaczyc i powąchac
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zobaczcie Pieszczocha, jak się na gałązki jabłonki rzucił
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tak ja robiłem wyleż, prawda, że ładnie podwinąłem sobie mate?
Obrazek

Miłego weekendu życzymy :)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Widzę, że u Ciebie też chłopcy na bogato świętują nadchodzący Dzień Zwierząt :szczerbaty:

Alvinkowi musisz uszyć jakąś podusię pod głowę bo biedak musi sam wykazywać się kreatywnością :lol:
Obrazek
Assia_B

A no świętują :szczerbaty: A tak serio to Duża musiała się wykosztowac mimo obniżonej wypłaty, bo chłopcy karmę skończyli... No, ale przecież samej karmy nie zamówię :szczerbaty:

Jak Pieszczoch dostał podusie, to Alvin jakoś niechętnie się na niej kładł :P Jak już to tyłkiem :lol:

Dzwoniła moja mama i mówiła, że kończy norkę dla Alvinka na drutach :jupi:
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Super!
A świniaki takie słodkie mają pyszczki :love: nie takie podłużne tylko takie bardziej jakby to nazwać pucie(?) :D dobrze maja panowie, tyle dobroci :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”