Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Harvejowa

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Harvejowa »

Asiu pamiętaj jeśli będzie trzeba to już mam uprawnienia ;) Możemy zrobić porządną rehabilitację :)
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ty to na kawę miałaś wpaść :-P Prosiaczki czekają na mizianko :-P
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

w ten weekend mamy wesele ale kolejny wolny od zajęć Norberta (studia zaoczne) jest zarezerwowany dla Was ! :*
Assia_B

Mam nadzieję, że się zgadamy! Patryk pracuje w weekendy, ale może się uda znaleźć taki, że wszyscy będą mieli wolne :-)
maleńka

Post autor: maleńka »

Fajnie że już bez gipsu :ok:

Ja dostałam termin na rehabilitację jakieś 8 m-cy po zdjęciu gipsu. Ale zapisywałam się zaraz jak mi go założyli. Potem w tej przychodni dostałam inne numery, żeby podzwonić i popytać, i tak się okazało że 15 min. drogi ode mnie miałam termin od razu.

Ale za to w zeszłym roku po wypadku samochodowym, gdzie uderzyłam się bardzo mocno w głowę, po wypisie ze szpitala byłam pod opieką neurologa, który kazał mi po 3 miesiącach iść na TK głowy bo nie umiałam złapać równowagi, ciągle kręciło mi się w głowie. Miałam na skierowaniu napisane "bardzo pilne" a termin badania znaleźli mi najwcześniej na pół roku później :glowawmur:
Assia_B

Mój tata dostał skierowanie do poradni rehabilitacyjnej, termin na połowę stycznia, do pani która rozpisze rehabilitację, a potem znów czekanie na konkretne zabiegi... Nawet nie mam co próbować... Zaczekam te dwa tygodnie i zapytam w medicoverze.

Chłopcy dziś znów cały dzień na wolności... Pół dnia kłótni, pół spokoju... Alvin skakał po TŻ, jak ten napełniał kulę smakulę :D Szkoda, że aparatu nie miałam :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Assia_B pisze:M Alvin skakał po TŻ, jak ten napełniał kulę smakulę :D Szkoda, że aparatu nie miałam :lol:
jak mogłaś tego nie nagrać! ja chcę to zobaczyć :) :)

z medicoveru korzystaj ile wlezie! płacisz za to! (z pensji idzie albo z tzw socjalu)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Assia_B

dortezka pisze:
Assia_B pisze: Alvin skakał po TŻ, jak ten napełniał kulę smakulę Szkoda, że aparatu nie miałam :lol:
jak mogłaś tego nie nagrać! ja chcę to zobaczyć :) :)
Ja też żałuję! TŻ siedział na podłodze oparty o kanapę z wyprostowanymi nogami, a Alvin raz z jednej, raz z drugiej, a to opakowanie zrzucił, a to się ześlizgnął :lol: Pieszczoch też próbował, ale waga mu nie pozwala :nie_powiem:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Moje też szalały jak sypałam jedzenie do kuli smakuli :lol: Śmieszny widok jak taka mała pchełka skacze :lol:
Obrazek
Assia_B

Zrobiłam dziś małe zakupy w zooplusie, a jutro zabieram się za hipcia :-) Lubię świnkowe zakupy, w sumie każde zakupy lubię. To L4 działa na moją finansową niekorzyść :-P A to kurtkę kupię, a to książkę, koncert na dvd :-P

TŻ do Alvina "ale Ty masz słodką buzie" :love:

Zapraszamy!
https://swinkowezycie.wordpress.com/201 ... y/#more-45
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”