Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Olivianna

Re: Norki, kapciochy, jamki...ZAMÓWIENIA ZBIERAM DO 18 LISTO

Post autor: Olivianna »

Chciałabym zamówić hamak, ale do tej pory nigdy nie zamawiałam więc też za bardzo się nie znam. Klatka dł. 100cm więc myślałam o hamaku trójkątnym o ramionach 30cm x 30 cm, ale nie wiem jak to się kalkuluje, czy nie lepiej 30x40. Jeden hamak prostokątny już jest.
Materiał - czytałam, że bawełna lepiej się czyści z włosów. Interesowałby mnie ciemny kolor, odcienie niebieski, zielony. Nie wiem o co chodzi z tą ociepliną. Podoba mi się taki hamak trójkątny jak zrobiłaś dla koleżanki. Takie kolory by mi odpowiadały, ale to chyba jest bawełna. Nie wiem też, czy do mojej klatki nie byłby za duży. Jeśli chodzi o zaczepy, to chyba najlepsze byłyby takie jak na tym zdjęciu.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/8396e638fd2af4c2
Miss Jagoda

Post autor: Miss Jagoda »

Pastuszku jeśli można jeszcze coś zamówić, to poproszę norkę z ociepliną może być na zewnątrz bawełna czerwona w śnieżynki a w środku polar z kolorem zdaje się na Ciebie. Oraz tunel norkę usztywnioną z ociepliną kolor i materiał taki sam jak norka. A także paśnik z bawełny kolor E z karabińczykami. I poproszę dwa hamaczki dla tymczasków. Dzięki pozdrawiam
agatauk02

Post autor: agatauk02 »

O matko a ja tu dopiero trafilam tez chcialabym zamowic dla moich poczochrancow kapcioszki dwa ,please :P Pastuszku toz to po prostu talent od samego Najwyzszego :102:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Ok, kolory dogadamy już na pw - odezwę się jakoś niedługo :ok:

I oficjalnie ogłaszam, że robię sobie już "świąteczną przerwę", więc do końca roku zamówień już nie przyjmuje. Zapraszam w 2016 :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Przerwa świąteczna - nie przyjmuję już zamówień

Post autor: Lilith88 »

Nie pochwaliłam się kapciochami jakie moim chłopakom zrobiła Pastuszek :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mamy już jamki w motylki i kapciochy po jednym na każdą klatkę to po nowym roku koniecznie domawiamy do kompletu trzy hamako-tunele :szczerbaty:
Chmurek
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

pastuszek pisze:Będzie jak chcesz :ok:
Super to czekam aż będzie gotowy :)
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Nadane do Siula, mysza1_83, Lirael, DominoNR, Sacagawea, lionblau, Brunka i jkeen :shakehands:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

a my? :C i moja mama chciala zamowic norke ale uprzedzilam ze musi poczekac. byla niepocieszona :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”