dla Kogutki
przykro mi, Pucko, trzymaj się.
Kogutka, mój mały jeżyk za Tęczowym Mostem
Moderator: pastuszek
Re: Kogutka, mój mały jeżyk za Tęczowym Mostem
Pani Małgosiu, zgadzam się z przedmówczyniami .Kogutka miała u Pani bardzo dobrze na pewno czuła uwagę miłość i troskę, której nie doświadczyła przedtem.Miała wolę życia, ale organizm nie wytrzymał.
Mam żal do właściciela który ja zaniedbał i wyrzucił na bruk jak niepotrzebny przedmiot.A przecież mógł oddać w dobre ręce...Eh nóż w kieszeni się otwiera. Mam nadzieję że ten zły uczynek wróci do niego.
Spaceruj sobie Kogutko po soczystych, zielonych łąkach za Tęczowym Mostem
Mam żal do właściciela który ja zaniedbał i wyrzucił na bruk jak niepotrzebny przedmiot.A przecież mógł oddać w dobre ręce...Eh nóż w kieszeni się otwiera. Mam nadzieję że ten zły uczynek wróci do niego.
Spaceruj sobie Kogutko po soczystych, zielonych łąkach za Tęczowym Mostem
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Cholera! Przyszły wyniku kału Kogutki.
Wyszło coś co nazywa się enterobacter aerogenes, wrażliwe to jest jedynie na imipenem.
Wetka mnie nastraszyła, kazała umyć wszystko co dotykało kału Kogutki oprócz malusanu i virconu jeszcze spirytusem. Kazała obserwować siebie i zwierzęta i jakby coś, zaraz dawać kał na posiew.
Kogutka umarła na toksemię czy inną sepsę:(
Wyszło coś co nazywa się enterobacter aerogenes, wrażliwe to jest jedynie na imipenem.
Wetka mnie nastraszyła, kazała umyć wszystko co dotykało kału Kogutki oprócz malusanu i virconu jeszcze spirytusem. Kazała obserwować siebie i zwierzęta i jakby coś, zaraz dawać kał na posiew.
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt:
Dla dzielnej Kogutki Trzymamy żeby reszta zdrowa była.
Dla kochanej, dzielnej Kogutki
Śpij spokojnie malutka.
Śpij spokojnie malutka.
trzymam kciuki żeby wszyscy teraz byli zdrowipucka69 pisze:Cholera! Przyszły wyniku kału Kogutki.