Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :) - foto str 204
Jak dobrze nie być na tym etapie... zawsze mnie przerażały koszty takich imprez 

Koszty kosztami...ja to miałam dość tego całego zamieszania, latania, dogrywania itpHarvejowa pisze:Jak dobrze nie być na tym etapie... zawsze mnie przerażały koszty takich imprez

Tylko wybór sukni mi poszedł szybko, miło i przyjemnie

To ja chyba jestem inna.
Suknię kupiłam w pierwszym salonie, salę zarezerwowaliśmy 1 z 2 jakie obejrzeliśmy, datę wybraliśmy w dniu zaręczyn, dj wybraliśmy bo tani, foto nam chwilę zajęło. Buty kupiłam z neta za 49 zł
i ogólnie mam total zlew na to i nie spędza mi to snu z powiek. 
Suknię kupiłam w pierwszym salonie, salę zarezerwowaliśmy 1 z 2 jakie obejrzeliśmy, datę wybraliśmy w dniu zaręczyn, dj wybraliśmy bo tani, foto nam chwilę zajęło. Buty kupiłam z neta za 49 zł

mnie wkurzały nauki przedmałżeńskie i wizyta w poradni...to nam najwięcej czasu zajęło...Arya90 pisze:To ja chyba jestem inna.
Suknię kupiłam w pierwszym salonie, salę zarezerwowaliśmy 1 z 2 jakie obejrzeliśmy, datę wybraliśmy w dniu zaręczyn, dj wybraliśmy bo tani, foto nam chwilę zajęło. Buty kupiłam z neta za 49 złi ogólnie mam total zlew na to i nie spędza mi to snu z powiek.
reszta luzik

Dj i fotografa mamy z polecenia, w dobrej cenie, więcej też nie szukaliśmy za długo
Patryk uszył poduszkę dla Pieszczocha i chłopak używa
Nie zdążyłam tylko foto zrobić... Trzeba drugą dla Alvinka 

Patryk uszył poduszkę dla Pieszczocha i chłopak używa

A ja uważam, że dobrze robisz. Jeśli to jest dla Was ważne to dlaczego nie? Pewnie, jak się pomyśli, ile pieniędzy idzie na jeden dzień to się trochę kręci w głowieAssia_B pisze:Wiem, może jestem głupia, że chcę wydać tyle pieniędzy na jeden dzień, ale to moje marzeniePotem mieszkanie i pies
![]()

Co do mieszkań jeszcze - mnie ceny w Poznaniu przerażały, zwłaszcza że dla mnie i o dziwo, mojego chłopaka również, to nigdy nie było miejsce "docelowe".
A po przeprowadzce pewnie niedługo pomyślimy o jakimś kredycie...chyba że w międzyczasie mi się w końcu oświadczy i plany nam się pozmieniają w kolejności

Podusia jest zupełnie zwyczajna
Jutro postaram się wstawić jakieś fotki 
3 dni... sialala

3 dni... sialala