Telaya dziś przyjechała osobiście po Szedara
Mam nadzieję, że się misiek dogada z kolegą.
Musi!
Solik[*] Mroku[*] Szedar [*]
Moderator: pastuszek
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Mroku i Solik- wolni___Szedar-DS___[Sztum]
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Mroku i Solik- wolni___Szedar-DS?___[Sztum]
Ja też . Telaya- daj znać.
Szedar zawsze żył w stadzie, więc mam nadzieję, że będzie ok.
Ciężko mi było się z nim rozstać. Piękny, dorodny świń .Dziwne, że tak długo czekał na dom.
Mroku i Solik zostali we dwójkę. Ładnie razem wyglądają i dobrze się ze sobą dogadują. Chciałabym, aby dom znaleźli razem.
Szedar zawsze żył w stadzie, więc mam nadzieję, że będzie ok.
Ciężko mi było się z nim rozstać. Piękny, dorodny świń .Dziwne, że tak długo czekał na dom.
Mroku i Solik zostali we dwójkę. Ładnie razem wyglądają i dobrze się ze sobą dogadują. Chciałabym, aby dom znaleźli razem.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Łączenie wczoraj było dosyć ciężkie, ale bez krwi. Mieszkają od wczoraj wspólnie. Myślę, że jeszcze trochę czasu musi upłynąć zanim chłopaki zaczną się do końca akceptować. Zmieniłam im trochę w klatce - mają teraz półkę, domek i uspokoiło się. Także tfu tfu myślę, że Szedar powoli się tu zadomawia
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
To trzymam jeszcze bardziej Szedar, zachowuj się!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Słodziaki
Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej
Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej
Tak -wszyscy dostali po równo. Powiedziałam im, że to od CiebieTelaya pisze: Pozdrowienia dla wszystkich sztumskich Prosiaków. Mam nadzieję, że zielonego starczyło do poczęstowania wszystkich
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Mroku i Solik- wolni [Sztum]___Szedar-DS
Mroku i Solik na aktualnych zdjęciach:
Ciągle czekają na swój dom. Nie lubią być łapani, ale na rękach leżą grzecznie, nawet bardzo . Solik ostatnio zrobił ogromne postępy, bo z racji połamanych siekaczy i małej zmiany na dziąsłach- biorę go często na ręce, smaruję, podaję zwiększone dawki weterynaryjnej Wit C (którą uwielbia!) i Imunoglukanu. A jak wiadomo- przez żołądek do serca:)
Chłopaki uwielbiają sobie leżeć zagrzebani w kocu. Prawdziwe z nich piecuchy
Ciągle czekają na swój dom. Nie lubią być łapani, ale na rękach leżą grzecznie, nawet bardzo . Solik ostatnio zrobił ogromne postępy, bo z racji połamanych siekaczy i małej zmiany na dziąsłach- biorę go często na ręce, smaruję, podaję zwiększone dawki weterynaryjnej Wit C (którą uwielbia!) i Imunoglukanu. A jak wiadomo- przez żołądek do serca:)
Chłopaki uwielbiają sobie leżeć zagrzebani w kocu. Prawdziwe z nich piecuchy
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Mroku i Solik- wolni [Sztum]___Szedar-DS
No właśnie nic nie słychać, a takie piękne, dorodne i zgodne chłopaki (zawsze im to powtarzam )
Solik ma trochę brzydkie górne siekacze- znowu daję zwiększoną porcję wit C (1cm), no ale chyba nie można tak bez końca Myślę, że pora zainwestować w APL strong bones- na pewno mu pomoże.
Solik ma trochę brzydkie górne siekacze- znowu daję zwiększoną porcję wit C (1cm), no ale chyba nie można tak bez końca Myślę, że pora zainwestować w APL strong bones- na pewno mu pomoże.