Re: ♥Zosia i Gaga♥

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Yvon

Re: ♥Zosia i Gaga♥ zdjęcia

Post autor: Yvon »

Radosnych Świąt, meiss :buzki:
Uściskaj Zosię i Gagę. Pozdrawiam Was serdecznie :buzki:
meiss

Post autor: meiss »

Dawno mnie nie było :(, ale praca i remont pochłaniają większość czasu, pozostaje jedynie na sen...

Dziewczynki sprawiają nam wiele radości. Mam nadzieję, że jak skończę remont to będę miała więcej czasu na przebywanie tutaj ^^

Klusku dostały nową kuwetkę, w której obie się zmieszczą. Gaga w większości przypadków kuma o co chodzi, ale czasami wysoki próg blokuje ją przy cofaniu kuperka i siusia przed xD. Zosię też częściej tam widać, więc może nauczą się całkowicie z niej korzystać.
Zwiedzanie nowego nabytku, oczywiście trzeba było go najpierw spróbować xD
Obrazek
JaAnia

Post autor: JaAnia »

:buzki:
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

meiss pisze:. Gaga w większości przypadków kuma o co chodzi, ale czasami wysoki próg blokuje ją przy cofaniu kuperka i siusia przed xD.
Nawet najlepszym świnkom pewnie też się zdarza. Są na dobrej drodze że będą trafiać na 100%
Śliczne te Twoje prośki. Jestem zauroczona :love:
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
meiss

Oj ja też jestem nimi zauroczona ^^
Więcej bobków w kuwetce, mniej do sprzątania dla mnie, hihi :)

Na leżakowaniu w łóżku wywalają już nóżki i zasypiają wtulone do mnie. Gaga śmieszna jest, najlepiej jej sie drzemie gdy podpiera o coś główkę. O moją rękę, kawałek kocyka albo o kuwetę (gdy ma ochotę w niej spać), haha.
JaAnia

Trzymam :fingerscrossed: za dziewczyny. Czy to jest mama i córka? Bo z tego co się orientuję to u mnie jest Wasza rodzina (tzn świnki są z tego samego miejsca). Mój DJ jest bratem, albo tatusiem jednej ze świnek. ;)
meiss

Zosia to mama, a Gaga córka. DJ jakby nie patrzeć całkiem do Gaguli podobny :o

Dzisiaj przygrzało to świniaki poszły na wypas ^^, Duzi mieli grilla
Obrazek
Poobżerały się i wyczaiły norkę
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale ja bym chciała moje pipki tak na trawing wypuścić... :love:
meiss

Oj, ogródek to bardzo dobra rzecz.
Dziewczyny chyba mają jakiś lęk przestrzenny, bo ciągle szukały czegoś do schowania i zatrzymywały się czasem na jedzenie. Moja poprzednia świnka często latała po trawniku, pewnego razu mama go pilnowała, a Henryś uciekł podżerać truskawki i chwilę musiałą go szukać, haha.
JaAnia

Rodziny się nie wybiera. hmm. U mnie teraz też jest mama i córka - mama: gładki tricolorek - córka: poczochrana rozetka.
:buzki: od Dj
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”