Gienio - małe nieszczęście [Warszawa] [*]
Moderator: pastuszek
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Gienio - małe nieszczęście [Warszawa]
Jakby go ogolić, to by się pewnie dało ustalić po czaszce 

Mogę odsypać z kilogram Trovetu z paczki, moja świnka woli inne karmy, Trovet jednym zębem gryzie. Ale trochę nie jestem w temacie, ta lecznica to przy ul. Bohdanowicza 9 będzie? Mogę w pt. po pracy tam podrzucić. Tylko napisz na priv, czy to ten adres, i jak oznaczyć paczkę.
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
tak, ten adres. Napisz DLA GIENIA. To już będzie wiadomo myślę 
Słuchajcie, z Gieniem dziś gorzej. Dużo kciuków prosimy. Może być osłabiony po magnetoterapii. Apetyt ma, chociaż śniadanie to już mu musiałam wciskać, ale teraz chętnie je. Jest słabiutki bardzo. Jeśli się nie poprawi do wieczora to jedziemy do lecznicy. Oby się nie pogorszyło

Słuchajcie, z Gieniem dziś gorzej. Dużo kciuków prosimy. Może być osłabiony po magnetoterapii. Apetyt ma, chociaż śniadanie to już mu musiałam wciskać, ale teraz chętnie je. Jest słabiutki bardzo. Jeśli się nie poprawi do wieczora to jedziemy do lecznicy. Oby się nie pogorszyło

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
może za duzo wszystkiego na to male cialko?
Daj znać co Ci dla niego trzeba. Coś postaramy się załatwić.
Biedna pokłuta kruszynka.
Kciuki mocno!
Marta, a można by Gieniowi to sianko dowieźć? Też jestem z Warszawy, także ekonomiczniej by było

Marta, a można by Gieniowi to sianko dowieźć? Też jestem z Warszawy, także ekonomiczniej by było

- sosnowa
- Kontakt:
Może rzeczywiście za dużo wszystkiego naraz? On jest pewnie mega wycieńczony i zestresowany. Może mu ograniczyć zabiegi i leki do konieczego minimum i dać parę dni pospać i pojesć w ciepełku i poczuciu bezpieczeństwa?