Kolejne fotki popcornów (Nie jestem dobra w pisaniu, ale uwielbiam uwieczniać moich chłopaków )
Rysio i sianko
Rysiołek i marcheweczka
Johnnisławek i marcheweczka
Johnny w wersji świnio-babuszka
Rysiowe LOVE <3 - POŻEGNANIE
Moderator: pastuszek
Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D [ZDJĘCIA
Nie musisz za dużo pisać....fotki, fotki
Umeblowałam chłopakom mieszkanie. Oczywiście wiązało się to z serią kolejnych wrzasków i przepychanek, bo każda świnia chce to, na czym akurat leży ta druga
To teraz moja specjalność czyli fotki
Johnnisław pilnuje, żeby żarcie nie dostało nóg i nie uciekło...
...w tym samym czasie Rysio ćwiczy pozycję rogala
W końcu Rysio postanowił sprawdzić jakie możliwości daje hamaczek
Johhny oczywiście mu pozazdrościł
To teraz moja specjalność czyli fotki
Johnnisław pilnuje, żeby żarcie nie dostało nóg i nie uciekło...
...w tym samym czasie Rysio ćwiczy pozycję rogala
W końcu Rysio postanowił sprawdzić jakie możliwości daje hamaczek
Johhny oczywiście mu pozazdrościł
buzi,buzi!
Dobrze, że ma fajnego towarzysza. Sporo czasu już minęło, tęsknimy tu za nim, to wyjątkowa świnka!
Dobrze, że ma fajnego towarzysza. Sporo czasu już minęło, tęsknimy tu za nim, to wyjątkowa świnka!
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Śliczni chłopcy , pasują do siebie
Bardzo są podobni, wyglądają jak rodzeństwo
A tak już się ze sobą zżyli! Dziś jak wzięłam na kolana samego Rysia to Johnny stał przy brzegu klatki i cały czas do siebie gadali! Więc generalnie staram się ich wyjmować razem - żeby nie wprowadzać niepokoju.
Strasznie kochane te moje misiaki
A tak już się ze sobą zżyli! Dziś jak wzięłam na kolana samego Rysia to Johnny stał przy brzegu klatki i cały czas do siebie gadali! Więc generalnie staram się ich wyjmować razem - żeby nie wprowadzać niepokoju.
Strasznie kochane te moje misiaki
Ale za Rysiem będę chyba najbardziej tęsknić! Miałam nawet propozycję przeniesienia go na inny DT(jak jeszcze u mnie był) w obawie, że nie będę mogła się z nim rozstać!
Cóż- wszystkich świnek w jakich się zakochuję wziąć nie mogę niestety- nie jestem milionerką!
Cóż- wszystkich świnek w jakich się zakochuję wziąć nie mogę niestety- nie jestem milionerką!
Dziś rano zastałam dwa małe rogaliki!
Zdjęcie jest, jakie jest bo nie chciałam ich straszyć aparatem w tej sielance.
Zrobiłam panom miękki tunel, którym rzucają po całej klatce
Czasami podsuwają go tak, aby łatwo sięgnąć siana z paśnika, a czasem robią sobie oddzielne pokoje (jak widać na zdjęciu)
Zdjęcie jest, jakie jest bo nie chciałam ich straszyć aparatem w tej sielance.
Zrobiłam panom miękki tunel, którym rzucają po całej klatce
Czasami podsuwają go tak, aby łatwo sięgnąć siana z paśnika, a czasem robią sobie oddzielne pokoje (jak widać na zdjęciu)
Już wczoraj intensywnie zastanawiałam się, co u nich słychać, bo dawno ich nie widziałam- no i mam!
Ano widzisz! Wywołałaś nas myślami
Jest tak koszmarnie gorąco, że wszyscy jesteśmy leniwi - świnie nic, tylko śpią, a mi nawet aparatu nie chce się podnieść.
Staram się też na razie nie robić za dużo zdjęć śpiącemu Rysiowi, bo on jakoś się jeszcze nie oswoił z wielkim obiektywem lustrzanki. I potrafi spać, usłyszeć, że mu się robi zdjęcia i w rezultacie przestraszyć się "wielkiego oka".
Przesyłamy buziaki!
Jest tak koszmarnie gorąco, że wszyscy jesteśmy leniwi - świnie nic, tylko śpią, a mi nawet aparatu nie chce się podnieść.
Staram się też na razie nie robić za dużo zdjęć śpiącemu Rysiowi, bo on jakoś się jeszcze nie oswoił z wielkim obiektywem lustrzanki. I potrafi spać, usłyszeć, że mu się robi zdjęcia i w rezultacie przestraszyć się "wielkiego oka".
Przesyłamy buziaki!