Ja już umawiam się na wizytę PA - najlepiej wszystko szybko i sprawnie załatwić, aby Maćko był jak najszybciej w nowym domku i z nowym kolegą
Oczywiście, jeżeli nie dogadają się z Byśkiem, to jest druga alternatywa - Szogun
Ja jestem dobrej myśli, ale jakby co wspólnymi siłami z Zawilek postaramy się, aby Maćko znalazł swój nowy domek
Właśnie oglądałem Maćka na wybiegu I strasznie zazdroszczę Ci tej adopcji ale tylko dla tego, że to boska świnka ale tak czy siak trzymam prędzej czy później znajdę też odpowiedniego kolegę dla swojego pieszczocha
No pewnie, że znajdziesz. Świnek szukających swoich domków jest mnóstwo i czasem codziennie pojawiają się nowe do adopcji. Każdej z nich należy się kochający opiekun. Trzeba tylko odnaleźć tą SWOJĄ świnkę
A co do Maćko, to jeśli wizyta przebiegnie pomyślnie (a tak pewnie będzie ) to za jakiś tydzień skończy mu się okres kwarantanny i będzie mógł wyruszyć w drogę. Jeśli oczywiście nic nie wyskoczy nieprzewidzianego.
Trza szukać transportu.
W niedzielę jestem umówiona z Pastuszkiem na wizytę PA
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze!
Nie możemy się doczekać Maćko - oby jak najszybciej u nas zawitał
Jakby to był już następny weekend, bylibyśmy przeeeeszczęśliwi (oby Bysior też )
A jak sprawa z transportem ???
No ja tez mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ( pewnie, że będzie )
A co do transportu- ech, no ja bym też chciała, żeby to tak szybko i łatwo się udawało. Ale to jest długa trasa. Trzeba znaleźć bezpośredni transport, oczywiście najlepiej samochodem. Na razie takiego nie widzę, ale jestem dobrej myśli.