Ja już umawiam się na wizytę PA - najlepiej wszystko szybko i sprawnie załatwić, aby Maćko był jak najszybciej w nowym domku i z nowym kolegą
Oczywiście, jeżeli nie dogadają się z Byśkiem, to jest druga alternatywa - Szogun
Ja jestem dobrej myśli, ale jakby co wspólnymi siłami z Zawilek postaramy się, aby Maćko znalazł swój nowy domek
Już się nie możemy doczekać
Maćko- został kolegą Bysiorka i mieszka z nim we Wrocławiu:)
Moderator: silje
Re: Maćko- [Sztum] wst. rezerwacja dla KolegaDlaBysiorka:)
Zapraszamy Maćka do Wrocławia
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
To czekam na info kiedy ta wizyta, żeby wstępnie rozglądać się za transportem
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Wizyta ma być w ten weekend - mam nadzieję, że wszystko się uda
Właśnie oglądałem Maćka na wybiegu I strasznie zazdroszczę Ci tej adopcji ale tylko dla tego, że to boska świnka ale tak czy siak trzymam prędzej czy później znajdę też odpowiedniego kolegę dla swojego pieszczocha
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
No pewnie, że znajdziesz. Świnek szukających swoich domków jest mnóstwo i czasem codziennie pojawiają się nowe do adopcji. Każdej z nich należy się kochający opiekun. Trzeba tylko odnaleźć tą SWOJĄ świnkę
A co do Maćko, to jeśli wizyta przebiegnie pomyślnie (a tak pewnie będzie ) to za jakiś tydzień skończy mu się okres kwarantanny i będzie mógł wyruszyć w drogę. Jeśli oczywiście nic nie wyskoczy nieprzewidzianego.
Trza szukać transportu.
A co do Maćko, to jeśli wizyta przebiegnie pomyślnie (a tak pewnie będzie ) to za jakiś tydzień skończy mu się okres kwarantanny i będzie mógł wyruszyć w drogę. Jeśli oczywiście nic nie wyskoczy nieprzewidzianego.
Trza szukać transportu.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
W niedzielę jestem umówiona z Pastuszkiem na wizytę PA
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze!
Nie możemy się doczekać Maćko - oby jak najszybciej u nas zawitał
Jakby to był już następny weekend, bylibyśmy przeeeeszczęśliwi (oby Bysior też )
A jak sprawa z transportem ???
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze!
Nie możemy się doczekać Maćko - oby jak najszybciej u nas zawitał
Jakby to był już następny weekend, bylibyśmy przeeeeszczęśliwi (oby Bysior też )
A jak sprawa z transportem ???
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
No ja tez mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ( pewnie, że będzie )
A co do transportu- ech, no ja bym też chciała, żeby to tak szybko i łatwo się udawało. Ale to jest długa trasa. Trzeba znaleźć bezpośredni transport, oczywiście najlepiej samochodem. Na razie takiego nie widzę, ale jestem dobrej myśli.
A co do transportu- ech, no ja bym też chciała, żeby to tak szybko i łatwo się udawało. Ale to jest długa trasa. Trzeba znaleźć bezpośredni transport, oczywiście najlepiej samochodem. Na razie takiego nie widzę, ale jestem dobrej myśli.
Może więcej zdjęć naszego przyszłego prośka ???
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ok , coś zrobię . Ale to jutro, bo dziś siedzę w pracy do późna.