Wiesz, że chyba masz rację
Oczka piękne i minka niewinna
Ale.. wiem, że to jeszcze za wcześnie, bo kwarantanna i w ogóle, ale ciekawość mnie zżerała jakie są szanse na połączenie Saliego i Remika. Postawiłam obu na chwilkę na nieznanym terenie. I co? Sali prawie od razu wygiął się w łuk, podszedł bokiem i zaatakował większego od siebie Remika.
Pewnie, że za jakiś czas spróbuję jeszcze raz, w innym miejscu, ale nie bardzo to widzę niestety.
Irek , Tore i Sali- już w swoich domkach:)
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Irek , Tore i Sali- chłopaki ze Sztumu
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jak tam młoda ekipa, juz pewnie olbrzymy z nich powyrastały, bo u Ciebie, Silje to wszystko rośnie jak nie wiem, czego przykładem jest mój idol, Lesio Wielkświń.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie, no Lesia nikt nie pobije
Chłopcy troszkę przypakowali, ale nie jakoś strasznie dużo. Widać ciągle, że to jeszcze dzieciaczki.
Przez te dwa tygodnie Irek przybrał 100g, Tore tylko 57 ( miał problemy bobkowe, ale już jest ok), Sali 112.
Aktualna waga:
Irek- 304g
Tore- 290g
Sali- 540g
Niestety musiałam rozdzielić świnkotowarzystwo, bo bywało między nimi nerwowo. Teraz maluchy siedzą osobno i gruchają tylko na siebie nawzajem. Widać, że są spokojniejsi. Rządzi chyba Irek. Tore jest natomiast bardziej ciekawski- pierwszy odkrył, że z dachu domku (a właściwie z pudełka, które jest domkiem)- są super widoki i fajnie się skacze.
Sali natomiast siedzi sam, ale nie wydaje się tym faktem jakoś bardzo zmartwiony. Juro będę próbowała połączyć go z Remikiem. No i się wyjaśni, czy ma już chłopak DS, czy będzie nadal szukał swojego domku.
Chłopaki dostali już drugą dawkę Iwermektyny w kropelkach na skórę.
Zmiany skórne- jeśli jakieś były, to już ich ni ma . Smaruję oczywiście nadal Imaverolem jeszcze jakiś czas- dla pewności.
Sali.
Co masz?
Tore, Irek i ich pierwsza w życiu trawa
Tore
Sali
Chłopcy troszkę przypakowali, ale nie jakoś strasznie dużo. Widać ciągle, że to jeszcze dzieciaczki.
Przez te dwa tygodnie Irek przybrał 100g, Tore tylko 57 ( miał problemy bobkowe, ale już jest ok), Sali 112.
Aktualna waga:
Irek- 304g
Tore- 290g
Sali- 540g
Niestety musiałam rozdzielić świnkotowarzystwo, bo bywało między nimi nerwowo. Teraz maluchy siedzą osobno i gruchają tylko na siebie nawzajem. Widać, że są spokojniejsi. Rządzi chyba Irek. Tore jest natomiast bardziej ciekawski- pierwszy odkrył, że z dachu domku (a właściwie z pudełka, które jest domkiem)- są super widoki i fajnie się skacze.
Sali natomiast siedzi sam, ale nie wydaje się tym faktem jakoś bardzo zmartwiony. Juro będę próbowała połączyć go z Remikiem. No i się wyjaśni, czy ma już chłopak DS, czy będzie nadal szukał swojego domku.
Chłopaki dostali już drugą dawkę Iwermektyny w kropelkach na skórę.
Zmiany skórne- jeśli jakieś były, to już ich ni ma . Smaruję oczywiście nadal Imaverolem jeszcze jakiś czas- dla pewności.
Sali.
Co masz?
Tore, Irek i ich pierwsza w życiu trawa
Tore
Sali
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Ja jestem zainteresowana adopcją 2 chłopaków - szukam kompanów dla mojego Kazika.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Świetnie
Napisałam PW.
Ed. Rezerwacja
Napisałam PW.
Ed. Rezerwacja
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Irek , Tore i Sali- chłopaki ze Sztumu- rezerwacja
No - fajny domek się chłopakom szykuje
A jeszcze sobie poskaczę bo Sali siedzi z Remikiem w jednej klatce już parę godzin i nic wielkiego się nie dzieje.
Na początku bardzo ostro się przemaglowali, ale teraz już wydaje się być całkiem nieźle jak na pierwszy dzień.
Oby się udało!
A jeszcze sobie poskaczę bo Sali siedzi z Remikiem w jednej klatce już parę godzin i nic wielkiego się nie dzieje.
Na początku bardzo ostro się przemaglowali, ale teraz już wydaje się być całkiem nieźle jak na pierwszy dzień.
Oby się udało!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
jadziulka pisze:A imiona Tore i Sali mi się z bohaterami książek kojarzą:)
Zapomniałam odpowiedzieć: Tore- tak,z jakiejś skandynawskiej sagi, a Sali , to jest np. Sali, choć inaczej pewnie pisany http://images2.fanpop.com/images/photos ... 40-480.jpg
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Irek , Tore i Sali- chłopaki ze Sztumu- rezerwacja
Chłopcy już w swoich domkach. Można przenieść do uratowanych