Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- 

Casia
Re: Co nowego u Pieszczocha :)
szczęściarz z tego slicznego Pieszczocha ze trafił na Ciebie  

- 

Assia_B
Byliśmy dziś z Pieszczochem u weta  Okazało się, że drapanie, o które pytałam w dziale o grzybicy okazało się drapaniem nie bez powodu
 Okazało się, że drapanie, o które pytałam w dziale o grzybicy okazało się drapaniem nie bez powodu  Pieszczoch ma pasożyty w futerku, na szczęście weterynarz powiedział, że miarę szybko zareagowałam i choroba nie jest rozwinięta. Powiedział, że często ludzie przychodzą dopiero po miesiącu takiego drapania i już jest o wiele gorzej. Za tydzień idziemy do kontroli.
 Pieszczoch ma pasożyty w futerku, na szczęście weterynarz powiedział, że miarę szybko zareagowałam i choroba nie jest rozwinięta. Powiedział, że często ludzie przychodzą dopiero po miesiącu takiego drapania i już jest o wiele gorzej. Za tydzień idziemy do kontroli.
Mam nadzieję, ze Pieszczoch szybko wróci do zdrowia

Okazało się, że drapanie, o które pytałam w dziale o grzybicy okazało się drapaniem nie bez powodu
 Okazało się, że drapanie, o które pytałam w dziale o grzybicy okazało się drapaniem nie bez powodu  Pieszczoch ma pasożyty w futerku, na szczęście weterynarz powiedział, że miarę szybko zareagowałam i choroba nie jest rozwinięta. Powiedział, że często ludzie przychodzą dopiero po miesiącu takiego drapania i już jest o wiele gorzej. Za tydzień idziemy do kontroli.
 Pieszczoch ma pasożyty w futerku, na szczęście weterynarz powiedział, że miarę szybko zareagowałam i choroba nie jest rozwinięta. Powiedział, że często ludzie przychodzą dopiero po miesiącu takiego drapania i już jest o wiele gorzej. Za tydzień idziemy do kontroli.Mam nadzieję, ze Pieszczoch szybko wróci do zdrowia

- 

Hemoś
Zdrówka dla pieszczocha   

Przystojniaczek z niego, śliczny świniak 

Przystojniaczek z niego, śliczny świniak

- 

Zaffiro
Boski  a jaki fotogeniczny
 a jaki fotogeniczny  również życzę dużo zdrówka
 również życzę dużo zdrówka  to cudowne, że Pieszczoszek trafił na osobę o tak dobrym serduszku jak ty... należało mu się po tym co przeszedł
 to cudowne, że Pieszczoszek trafił na osobę o tak dobrym serduszku jak ty... należało mu się po tym co przeszedł  co do legowiska to również się rozglądam za takim dla mojej Lusi i w związku z tym mam do ciebie troszkę nietypowe pytanko, a mianowicie czy twój Pieszczoch sika na kocyki lub własnie do legowiska? pytam bo moja świnka sika gdzie popadnie
 co do legowiska to również się rozglądam za takim dla mojej Lusi i w związku z tym mam do ciebie troszkę nietypowe pytanko, a mianowicie czy twój Pieszczoch sika na kocyki lub własnie do legowiska? pytam bo moja świnka sika gdzie popadnie 

a jaki fotogeniczny
 a jaki fotogeniczny  również życzę dużo zdrówka
 również życzę dużo zdrówka  to cudowne, że Pieszczoszek trafił na osobę o tak dobrym serduszku jak ty... należało mu się po tym co przeszedł
 to cudowne, że Pieszczoszek trafił na osobę o tak dobrym serduszku jak ty... należało mu się po tym co przeszedł  co do legowiska to również się rozglądam za takim dla mojej Lusi i w związku z tym mam do ciebie troszkę nietypowe pytanko, a mianowicie czy twój Pieszczoch sika na kocyki lub własnie do legowiska? pytam bo moja świnka sika gdzie popadnie
 co do legowiska to również się rozglądam za takim dla mojej Lusi i w związku z tym mam do ciebie troszkę nietypowe pytanko, a mianowicie czy twój Pieszczoch sika na kocyki lub własnie do legowiska? pytam bo moja świnka sika gdzie popadnie 
- 

Assia_B
Początkowo Pieszczoch sikał na koc i raz zsikał się na legowisko, ale potem się nauczył i ostatnio to się już nie zdarza  To fajny gadżet, Pieszczoch lubi się wylegiwać
 To fajny gadżet, Pieszczoch lubi się wylegiwać 

- 

Zaffiro
No moja Lusia też lubi leżeć na mięciutkim  zwłaszcza po chorobie łapki... dlatego zaczęłam myśleć o legowisku
 zwłaszcza po chorobie łapki... dlatego zaczęłam myśleć o legowisku  co robisz z zasikanym legowiskiem lub kocykiem? pierzesz za każdym razem czy tylko suszysz? zastanawiam się po prostu jak oduczyć Lusie sikania na kocyki
 co robisz z zasikanym legowiskiem lub kocykiem? pierzesz za każdym razem czy tylko suszysz? zastanawiam się po prostu jak oduczyć Lusie sikania na kocyki 

zwłaszcza po chorobie łapki... dlatego zaczęłam myśleć o legowisku
 zwłaszcza po chorobie łapki... dlatego zaczęłam myśleć o legowisku  co robisz z zasikanym legowiskiem lub kocykiem? pierzesz za każdym razem czy tylko suszysz? zastanawiam się po prostu jak oduczyć Lusie sikania na kocyki
 co robisz z zasikanym legowiskiem lub kocykiem? pierzesz za każdym razem czy tylko suszysz? zastanawiam się po prostu jak oduczyć Lusie sikania na kocyki 
- 

Assia_B
Legowisko wyprałam od razu, ale to był jednorazowy przypadek  A kocyk czasem prałam, a czasem nie od razu, zależnie od czasu
 A kocyk czasem prałam, a czasem nie od razu, zależnie od czasu  

Teraz chcę kupić Pieszczochowi taki mostek drewniany, żeby miał "norkę", mam nadzieję, ze mu się spodoba

Teraz chcę kupić Pieszczochowi taki mostek drewniany, żeby miał "norkę", mam nadzieję, ze mu się spodoba

- 

Zaffiro
Też własnie kupiłam Lusi taki mostek i teraz czekam na dostawę 

- 

Assia_B
Byliśmy dziś na kontroli  Pieszczoch ma się już lepiej, ale jednak nadal trochę się drapie... Dostał drugą dawkę Ivomecu i mam nadzieję, że już będzie dobrze
 Pieszczoch ma się już lepiej, ale jednak nadal trochę się drapie... Dostał drugą dawkę Ivomecu i mam nadzieję, że już będzie dobrze  Kolejna kontrola za tydzień.
 Kolejna kontrola za tydzień.
Zdobyliśmy też pierwszy wpis z pieczątką w naszej książeczce zdrowia świnki.
@Maja, jak tam mostek? Dotarł?

Pieszczoch ma się już lepiej, ale jednak nadal trochę się drapie... Dostał drugą dawkę Ivomecu i mam nadzieję, że już będzie dobrze
 Pieszczoch ma się już lepiej, ale jednak nadal trochę się drapie... Dostał drugą dawkę Ivomecu i mam nadzieję, że już będzie dobrze  Kolejna kontrola za tydzień.
 Kolejna kontrola za tydzień.Zdobyliśmy też pierwszy wpis z pieczątką w naszej książeczce zdrowia świnki.
@Maja, jak tam mostek? Dotarł?
- 

boe22
Moja pierwsza świnka też trafiła do mnie na skutek takiej `TROSKI`właścicieli. Podobna historia. Łapy opadają!
Tak się zaczęło! Teraz mam 2 własne, 1 na DT, a 2 następne w drodze do mnie!
Także uważaj! Świnki uzależniają!

Tak się zaczęło! Teraz mam 2 własne, 1 na DT, a 2 następne w drodze do mnie!
Także uważaj! Świnki uzależniają!