Zookompatybilna pisze:Życzę Koneserkowi jak najlepszego domu
Chciałam aby dołączył on do mojej rodziny razem z dziewczynami, niestety wciąż nie doczekałam się odpowiedzi na maila.
Może Twój mail utknął gdzieś w spamie...? Tak się zdarza czasem. Na jaki adres pisałaś? Ale nie ma co się załamywać, jeszcze kilku kastratów szuka domku może któryś zawładnie Waszymi serduchami:)
Zookompatybilna pisze:Życzę Koneserkowi jak najlepszego domu
Chciałam aby dołączył on do mojej rodziny razem z dziewczynami, niestety wciąż nie doczekałam się odpowiedzi na maila.
A na jaki adres pisalaś? Mój mail jest w moim podpisie i zawsze odpisuję. Akurat w tym przypadku juz nie ma o czym pisać - świnka w adopcji, ale dobrze jest napisać i w wątku i mailem, bo rzeczywiście czasami maile od nieznanych korespondentów trafia do spamu.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
A na jaki adres pisalaś? Mój mail jest w moim podpisie i zawsze odpisuję. Akurat w tym przypadku juz nie ma o czym pisać - świnka w adopcji, ale dobrze jest napisać i w wątku i mailem, bo rzeczywiście czasami maile od nieznanych korespondentów trafia do spamu.[/quote]
Na maila z profilu. Teraz już tak robię, ale cieszę się szczęściem prosiaków, pozdrawiam