Koneser - kastrat jedwabisty - zamieszkał na Ochocie

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Koneser - kastrat jedwabisty - po 25.03-Wwa.wst rez.

Post autor: Ewa i Michał »

Zookompatybilna pisze:Życzę Koneserkowi jak najlepszego domu❤️
Chciałam aby dołączył on do mojej rodziny razem z dziewczynami, niestety wciąż nie doczekałam się odpowiedzi na maila.
Może Twój mail utknął gdzieś w spamie...? Tak się zdarza czasem. Na jaki adres pisałaś? Ale nie ma co się załamywać, jeszcze kilku kastratów szuka domku :) może któryś zawładnie Waszymi serduchami:)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Pelcia
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: Pelcia »

:świnka1: :świnka2: dużo zdrowia dla prosiaczków.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Zookompatybilna pisze:Życzę Koneserkowi jak najlepszego domu❤️
Chciałam aby dołączył on do mojej rodziny razem z dziewczynami, niestety wciąż nie doczekałam się odpowiedzi na maila.
A na jaki adres pisalaś? Mój mail jest w moim podpisie i zawsze odpisuję. Akurat w tym przypadku juz nie ma o czym pisać - świnka w adopcji, ale dobrze jest napisać i w wątku i mailem, bo rzeczywiście czasami maile od nieznanych korespondentów trafia do spamu.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Zookompatybilna

Post autor: Zookompatybilna »

A na jaki adres pisalaś? Mój mail jest w moim podpisie i zawsze odpisuję. Akurat w tym przypadku juz nie ma o czym pisać - świnka w adopcji, ale dobrze jest napisać i w wątku i mailem, bo rzeczywiście czasami maile od nieznanych korespondentów trafia do spamu.[/quote]

Na maila z profilu. Teraz już tak robię, ale cieszę się szczęściem prosiaków, pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”