Wczoraj kupiłam chłopcom podkłady dla szczeniaków... Często sikają na koc i potem jak czasem przesiąknie jest problem z parkietem. Paczka kosztowała 6 złotych za 8 sztuk
Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
-
Assia_B
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
A no kawałek drogi
Wczoraj kupiłam chłopcom podkłady dla szczeniaków... Często sikają na koc i potem jak czasem przesiąknie jest problem z parkietem. Paczka kosztowała 6 złotych za 8 sztuk
Teraz mogą sobie sikać 
-
maleńka
Gdzie kupiłaś w takiej cenie ? Przez internet ? 
-
Assia_B
W takim sklepie Pepco. Poszłam po coś zupełnie innego, a znalazłam też to
Mam nadzieję, że będą się sprawować 
-
maleńka
Uwielbiam ten sklep. Ostatnio u mnie zrobili właśnie dział z rzeczami dla zwierząt, koce, zabawki itd, ale podkładów tam nie widziałam. 
-
Tysia
Ja też, dlatego powinni go zamknąć
Mam 2 minuty od pracy i zawsze chodzę po bodziaki, koszulki, spiochy dla mojego siostrzeńca
Ostanio nawet w Brennej go znalazłam i wróciłam z 4 sweterkami 
-
Assia_B
Też lubię ten sklep
czasem coś fajnego do ubrania wypatrzę, czasem coś do kuchni, czasem jakąś kolorowanke dla siostrzenicy. Wczoraj poszłam i właśnie zauważyłam dział z rzeczami dla zwierzaków i znalazłam te podkłady w super cenie 
-
Assia_B
Są też koce, legowiska, zabawki dla psów
Pamiętam, że w Siemianowicach u moich rodziców, w miejscu Pepco były wcześniej inne sklepy, od centrum chińskiego po buty CCC i nic się tam nie utrzymywało. Teraz, od kiedy jest Pepco, wieczne tłumy
Pamiętam, że w Siemianowicach u moich rodziców, w miejscu Pepco były wcześniej inne sklepy, od centrum chińskiego po buty CCC i nic się tam nie utrzymywało. Teraz, od kiedy jest Pepco, wieczne tłumy
- sanedie
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Kiedy widziałaś ?Assia_B pisze:Są też koce, legowiska, zabawki dla psów![]()