Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: Dropsio »

Aż taką złą Dużą nie jestem :twisted:
Przeraża mnie trochę, że tego 6 mama do lekarza do godz. 11 ma być... A Piasecki przyjmuje od 16.00... Będę musiała Dropsiowi niezłe zajęcie znaleźć :P
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Też mnie w pierwszym momencie zamroczyło i zrozumiałam, że Cosiek z kolczykami latał :D

Z innej, choć ciut w temacie, beczki. Ja bym w temacie o polecanych wetach opisała sytuacje, które dotknęły Ciebie i Cośka... Wiem po sobie, że każda opinia jest cenna, gdy szukasz lekarza lub weta. Zarówno w temacie obejścia jak i wiedzy w swojej dziedzinie.
Dropsio

Kuurcze, mnie i Cośka? O czym ja nie wiem? :lol: to Drops ma guzka, nie Coś :)
Nie wiem, może ta cała Waldeck urlop ma? Pojęcia nie mam... Duo-Wet poleciła mi magdalena.s, nawet tam nie byłam bo wrażenie zrobili na mnie bardzo złe. Od naszej wetki niczego nie oczekiwałam w sumie, dostałam to czego się spodziewałam :roll:
Ann

Post autor: Ann »

Dropsio a chcesz koniecznie iść do Piaseckiego? Może po prostu jakaś Pani weterynarz która tam pracuje Cię przyjmie?
I tak sobie myślę, że to już w sumie będą wakacje, więc Piasecki nie będzie miał godzin na uczelni i może będzie wcześniej na lecznicy? :think: Niby jeszcze będą mieli sesję, ale mój TŻ miał z nim w tym semestrze choroby zwierząt futerkowych i podobno Piasecki jako wykładowca jest bardzo lajtowy, więc pewnie już wszystkim pozaliczał :szczerbaty:
Dropsio

Nie wiem, zadzwonię w poniedziałek i się dowiem :)
Wiesz, wydaje mi się, że skoro już do Wro jedziemy, to trzeba to zrobić najlepiej jak się da. Do Zalesińskiej na pewno nie pójdę... Może twój TŻ obejrzałby Dropsa? :szczerbaty: Jak trzeba będzie, to poczekamy do tej 16, może jakieś znajome mordki spotkamy :P Może jak będzie ciepło to w parku jakimś posiedzimy? Albo do cioci pojedziemy? Tak czy owak muszę chyba zamówić transporter :P
Ann

Post autor: Ann »

No w sumie racja, skoro i tak będziesz tam jechała tyle czasu to najlepiej do Piaseckiego :) Jak nałożysz Dropsikowi dużo jedzenia do środka to na pewno nie będzie miał nic przeciwko takiej wycieczce :szczerbaty:
Taa mój TŻ bardzo chętnie, On nawet dzisiaj na operację Kudłatej chciał się wpakować ("bo on jest ciekawy jak taka operacja u świnki wygląda"), ale na szczęście mu wybiłam ten pomysł z głowy :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

To ja polecam taki transporterek z hipcia http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-t ... pri-1-3981 moim chłopakom bardzo się podoba i można go pasem w samochodzie przypiąć.
katiusha

Post autor: katiusha »

Pani Strzyga pisze:Wrócił w zeszłym miesiącu z urodzin kumpla, zrobiony jak 150, ledwo trzymając się na nogach i twierdzi, że się do nich jacyś Szwedzi przysiedli i go mianowali Wikingiem, więc on teraz będzie rba.. barba, rarbar... że... /tu mu się oczy zamykają i zaczyna potężnie chrapać
:rotfl: :rotfl: A następnego dnia brutalne zderzenie z rzeczywistością Obrazek

Dropsiu! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Dropsio

Faktycznie, poczytałam opinie i chyba kupię ten Capri 1... Myślałam jeszcze nad Atlasem 10, ale Capri znacznie ładniejszy :lol:
Chłopakom ostatnio humor bardzo dopisuje, popcorningują aż miło :D
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja też mam taki transporter, z innej firmy, ale prawie identyczny i cenię sobie fakt możliwości przypięcia go pasami. Dzięki temu mogę sama pojechac do weterynarza np.... :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”