Przeraża mnie trochę, że tego 6 mama do lekarza do godz. 11 ma być... A Piasecki przyjmuje od 16.00... Będę musiała Dropsiowi niezłe zajęcie znaleźć
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
Aż taką złą Dużą nie jestem
Przeraża mnie trochę, że tego 6 mama do lekarza do godz. 11 ma być... A Piasecki przyjmuje od 16.00... Będę musiała Dropsiowi niezłe zajęcie znaleźć
-
Pani Strzyga
Też mnie w pierwszym momencie zamroczyło i zrozumiałam, że Cosiek z kolczykami latał
Z innej, choć ciut w temacie, beczki. Ja bym w temacie o polecanych wetach opisała sytuacje, które dotknęły Ciebie i Cośka... Wiem po sobie, że każda opinia jest cenna, gdy szukasz lekarza lub weta. Zarówno w temacie obejścia jak i wiedzy w swojej dziedzinie.
Z innej, choć ciut w temacie, beczki. Ja bym w temacie o polecanych wetach opisała sytuacje, które dotknęły Ciebie i Cośka... Wiem po sobie, że każda opinia jest cenna, gdy szukasz lekarza lub weta. Zarówno w temacie obejścia jak i wiedzy w swojej dziedzinie.
-
Dropsio
Kuurcze, mnie i Cośka? O czym ja nie wiem?
to Drops ma guzka, nie Coś
Nie wiem, może ta cała Waldeck urlop ma? Pojęcia nie mam... Duo-Wet poleciła mi magdalena.s, nawet tam nie byłam bo wrażenie zrobili na mnie bardzo złe. Od naszej wetki niczego nie oczekiwałam w sumie, dostałam to czego się spodziewałam
Nie wiem, może ta cała Waldeck urlop ma? Pojęcia nie mam... Duo-Wet poleciła mi magdalena.s, nawet tam nie byłam bo wrażenie zrobili na mnie bardzo złe. Od naszej wetki niczego nie oczekiwałam w sumie, dostałam to czego się spodziewałam
-
Ann
Dropsio a chcesz koniecznie iść do Piaseckiego? Może po prostu jakaś Pani weterynarz która tam pracuje Cię przyjmie?
I tak sobie myślę, że to już w sumie będą wakacje, więc Piasecki nie będzie miał godzin na uczelni i może będzie wcześniej na lecznicy?
Niby jeszcze będą mieli sesję, ale mój TŻ miał z nim w tym semestrze choroby zwierząt futerkowych i podobno Piasecki jako wykładowca jest bardzo lajtowy, więc pewnie już wszystkim pozaliczał 
I tak sobie myślę, że to już w sumie będą wakacje, więc Piasecki nie będzie miał godzin na uczelni i może będzie wcześniej na lecznicy?
-
Dropsio
Nie wiem, zadzwonię w poniedziałek i się dowiem 
Wiesz, wydaje mi się, że skoro już do Wro jedziemy, to trzeba to zrobić najlepiej jak się da. Do Zalesińskiej na pewno nie pójdę... Może twój TŻ obejrzałby Dropsa?
Jak trzeba będzie, to poczekamy do tej 16, może jakieś znajome mordki spotkamy
Może jak będzie ciepło to w parku jakimś posiedzimy? Albo do cioci pojedziemy? Tak czy owak muszę chyba zamówić transporter 
Wiesz, wydaje mi się, że skoro już do Wro jedziemy, to trzeba to zrobić najlepiej jak się da. Do Zalesińskiej na pewno nie pójdę... Może twój TŻ obejrzałby Dropsa?
-
Ann
No w sumie racja, skoro i tak będziesz tam jechała tyle czasu to najlepiej do Piaseckiego
Jak nałożysz Dropsikowi dużo jedzenia do środka to na pewno nie będzie miał nic przeciwko takiej wycieczce
Taa mój TŻ bardzo chętnie, On nawet dzisiaj na operację Kudłatej chciał się wpakować ("bo on jest ciekawy jak taka operacja u świnki wygląda"), ale na szczęście mu wybiłam ten pomysł z głowy
Taa mój TŻ bardzo chętnie, On nawet dzisiaj na operację Kudłatej chciał się wpakować ("bo on jest ciekawy jak taka operacja u świnki wygląda"), ale na szczęście mu wybiłam ten pomysł z głowy
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
To ja polecam taki transporterek z hipcia http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-t ... pri-1-3981 moim chłopakom bardzo się podoba i można go pasem w samochodzie przypiąć.
-
katiusha
Pani Strzyga pisze:Wrócił w zeszłym miesiącu z urodzin kumpla, zrobiony jak 150, ledwo trzymając się na nogach i twierdzi, że się do nich jacyś Szwedzi przysiedli i go mianowali Wikingiem, więc on teraz będzie rba.. barba, rarbar... że... /tu mu się oczy zamykają i zaczyna potężnie chrapać

Dropsiu!
-
Dropsio
Faktycznie, poczytałam opinie i chyba kupię ten Capri 1... Myślałam jeszcze nad Atlasem 10, ale Capri znacznie ładniejszy
Chłopakom ostatnio humor bardzo dopisuje, popcorningują aż miło
Chłopakom ostatnio humor bardzo dopisuje, popcorningują aż miło
-
Assia_B
Ja też mam taki transporter, z innej firmy, ale prawie identyczny i cenię sobie fakt możliwości przypięcia go pasami. Dzięki temu mogę sama pojechac do weterynarza np....