Wyleż pierwsza klasa
Niestety nie jestem w stanie określić kiedy wrócę do szycia na pełnych obrotach, póki co czekam na mojego mechanika, który wybył z miasta a jak wróci to nie wiem znowu czy uda mi się go tak szybko szybko ściągnąć do domu na naprawę - więc koniec końców nie wiem czy uda się coś zdziałać przed i tak planowaną od połowy czerwca moją przerwą

Póki co uruchomiłam moją starą maszynę i korzystając z wolnej chwili poszyje jakieś gotowce - zamówień na nią nie chce brać, bo kapryśne to jest i nie chce nikomu później pisać, że jednak nie zrealizuje tego co zamówił
A wracając do wyleżu...może jakaś świnka chce pójść w leniwe ślady Knedelka

Druga norka z "aktywizującą lenistwo" ociepliną nadal wolna - NIEAKTUALNE
Kiedyś też bardzo dawno temu szyła prototypy zwierzakowych leżanek, które od tamtej pory walają mi się po mieszkaniu. Moje świnie mają już od dawna szlaban na nowe rzeczy, więc z chęcią się ich wyzbędziemy po niższych cenach:
kot - jedna warstwa ociepliny NIEAKTUALNE
szop pracz - jedna warstwa ociepliny, z lekka przykurzony -NIEAKTUALNE

Uchował mi się też hamak trójkątny z ociepliną 39x39x54 cm z półkolami, z jednej strony bawełna w papugi, z drugiej polar brudny róż, ktoś go rezerwował, ale ostatecznie nie odebrał, więc też go chętnie wypchnę w świat po niższej cenie - 10 zł