Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
-
darek-1990
Re: Szycie wstrzymane do odwołania
Pastuszku dziękuje ci za kapciucha, a te zdjęcie wszystko tłumaczy

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Wyleż pierwsza klasa
Niestety nie jestem w stanie określić kiedy wrócę do szycia na pełnych obrotach, póki co czekam na mojego mechanika, który wybył z miasta a jak wróci to nie wiem znowu czy uda mi się go tak szybko szybko ściągnąć do domu na naprawę - więc koniec końców nie wiem czy uda się coś zdziałać przed i tak planowaną od połowy czerwca moją przerwą
Póki co uruchomiłam moją starą maszynę i korzystając z wolnej chwili poszyje jakieś gotowce - zamówień na nią nie chce brać, bo kapryśne to jest i nie chce nikomu później pisać, że jednak nie zrealizuje tego co zamówił
A wracając do wyleżu...może jakaś świnka chce pójść w leniwe ślady Knedelka

Druga norka z "aktywizującą lenistwo" ociepliną nadal wolna - NIEAKTUALNE

Kiedyś też bardzo dawno temu szyła prototypy zwierzakowych leżanek, które od tamtej pory walają mi się po mieszkaniu. Moje świnie mają już od dawna szlaban na nowe rzeczy, więc z chęcią się ich wyzbędziemy po niższych cenach:
kot - jedna warstwa ociepliny NIEAKTUALNE
szop pracz - jedna warstwa ociepliny, z lekka przykurzony -NIEAKTUALNE

Uchował mi się też hamak trójkątny z ociepliną 39x39x54 cm z półkolami, z jednej strony bawełna w papugi, z drugiej polar brudny róż, ktoś go rezerwował, ale ostatecznie nie odebrał, więc też go chętnie wypchnę w świat po niższej cenie - 10 zł

Niestety nie jestem w stanie określić kiedy wrócę do szycia na pełnych obrotach, póki co czekam na mojego mechanika, który wybył z miasta a jak wróci to nie wiem znowu czy uda mi się go tak szybko szybko ściągnąć do domu na naprawę - więc koniec końców nie wiem czy uda się coś zdziałać przed i tak planowaną od połowy czerwca moją przerwą
A wracając do wyleżu...może jakaś świnka chce pójść w leniwe ślady Knedelka
Druga norka z "aktywizującą lenistwo" ociepliną nadal wolna - NIEAKTUALNE
Kiedyś też bardzo dawno temu szyła prototypy zwierzakowych leżanek, które od tamtej pory walają mi się po mieszkaniu. Moje świnie mają już od dawna szlaban na nowe rzeczy, więc z chęcią się ich wyzbędziemy po niższych cenach:
kot - jedna warstwa ociepliny NIEAKTUALNE
szop pracz - jedna warstwa ociepliny, z lekka przykurzony -NIEAKTUALNE
Uchował mi się też hamak trójkątny z ociepliną 39x39x54 cm z półkolami, z jednej strony bawełna w papugi, z drugiej polar brudny róż, ktoś go rezerwował, ale ostatecznie nie odebrał, więc też go chętnie wypchnę w świat po niższej cenie - 10 zł
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
To ja bym poprosiła te dwie poduszeczki
wyślij mi pw z danymi do przelewu
- martuś
- Kontakt:
- pastuszek
- Kontakt:
Kot z szopem pojechali w świat
W czerwcu postaram się powstawiać jakieś gotowce - mam nadzieje, że stara maszyna nie będzie mieć humorów, bo nowsza zalicza aktualnie agonie, a po dzisiejszym moim grzebaniu to chyba już zgon
A póki co przypomniała o sobie dzisiaj gruszka - też szyta na próbę, nie używana, polar kocykowy -więc żadne cudo, jedna warstwa ociepliny - NIEAKTUALNE

W czerwcu postaram się powstawiać jakieś gotowce - mam nadzieje, że stara maszyna nie będzie mieć humorów, bo nowsza zalicza aktualnie agonie, a po dzisiejszym moim grzebaniu to chyba już zgon
A póki co przypomniała o sobie dzisiaj gruszka - też szyta na próbę, nie używana, polar kocykowy -więc żadne cudo, jedna warstwa ociepliny - NIEAKTUALNE
- martuś
- Kontakt:
Prawie nad morzepastuszek pisze:Kot z szopem pojechali w świat![]()
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Zamówienia wstrzymane do odwołania - gotowce wkrótce :-)
Pastuszku tunele to rewelacja, Grusza tam mieszka non stop. Domek tez znalazł uznanie, myslę, ze się sprawdzi
Dziekujemy

Dziekujemy

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
-
Ritka77
Czy norka nadal jest wolna? Jeśli tak, to chętnie kupię 
- pastuszek
- Kontakt:
Wolna, już przesyłam pw 
Ale czemu one mieszkają do góry dnem? 
Nawet się zmieściłjolka pisze:Pastuszku tunele to rewelacja, Grusza tam mieszka non stop. Domek tez znalazł uznanie, myslę, ze się sprawdzi![]()
Dziekujemy![]()