ode mnie ciągle chcąDzima pisze:A ode mnie ostatnio pani w Lidlu chciała dowód jak flaszkę kupowałamale się uśmiałam
dlatego kupuję w zaprzyjaźnionych sklepach
Moderator: pastuszek
ode mnie ciągle chcąDzima pisze:A ode mnie ostatnio pani w Lidlu chciała dowód jak flaszkę kupowałamale się uśmiałam
Eee.. stare czasy i nie prawda, ostatnio piłam na sylwestra tak naprawdę, bo owszem tydzień temu w Szczecinie spotkałam się z przyjaciółką po pół roku i wypiłam 3 piwa i taka o ze mnie alkoholiczkaAsita pisze:Zaczynam podejrzewać, że wszystkie jesteście alkoholiczkami... Nic tylko ciągle po flaszki do sklepów biegacie...i to jeszcze zaprzyjaźnionych....
Im człowiek starszy tym alkohol mniej wchodziLilith88 pisze:Eee.. stare czasy i nie prawda, ostatnio piłam na sylwestra tak naprawdę, bo owszem tydzień temu w Szczecinie spotkałam się z przyjaciółką po pół roku i wypiłam 3 piwa i taka o ze mnie alkoholiczkaAsita pisze:Zaczynam podejrzewać, że wszystkie jesteście alkoholiczkami... Nic tylko ciągle po flaszki do sklepów biegacie...i to jeszcze zaprzyjaźnionych....
To się uśmiałamLilith88 pisze:tak tak konserwuje dlatego panowie pod sklepem wyglądają jak stare konserwy![]()
Mam dokładnie tak samo...za parę lat w ogóle z domu nie będę wychodzić a chleb i warzywa będę z tesco internetowego zamawiaćLilith88 pisze:Marta coś w tym jest, kiedyś się z imprezy nie wychodziło a teraz jak mnie ktoś ciągnie na imprezę to zrzędzę, że mi się nie chce i zmęczona jestem
Ja już prawię nie wychodzęAsita pisze:To się uśmiałamLilith88 pisze:tak tak konserwuje dlatego panowie pod sklepem wyglądają jak stare konserwy![]()
PRAWDA!!
Mam dokładnie tak samo...za parę lat w ogóle z domu nie będę wychodzić a chleb i warzywa będę z tesco internetowego zamawiaćLilith88 pisze:Marta coś w tym jest, kiedyś się z imprezy nie wychodziło a teraz jak mnie ktoś ciągnie na imprezę to zrzędzę, że mi się nie chce i zmęczona jestem