✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: llenka »

Dzima pisze:A ode mnie ostatnio pani w Lidlu chciała dowód jak flaszkę kupowałam :rotfl: ale się uśmiałam
ode mnie ciągle chcą :laugh:
dlatego kupuję w zaprzyjaźnionych sklepach :D
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Zaczynam podejrzewać, że wszystkie jesteście alkoholiczkami... Nic tylko ciągle po flaszki do sklepów biegacie...i to jeszcze zaprzyjaźnionych.... :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Asita pisze:Zaczynam podejrzewać, że wszystkie jesteście alkoholiczkami... Nic tylko ciągle po flaszki do sklepów biegacie...i to jeszcze zaprzyjaźnionych.... :laugh:
Eee.. stare czasy i nie prawda, ostatnio piłam na sylwestra tak naprawdę, bo owszem tydzień temu w Szczecinie spotkałam się z przyjaciółką po pół roku i wypiłam 3 piwa i taka o ze mnie alkoholiczka ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Widocznie alkohol konserwuje :lol: A tak poważnie, wszystko dla ludzi, byle z umiarem.
Marta_K

Post autor: Marta_K »

Lilith88 pisze:
Asita pisze:Zaczynam podejrzewać, że wszystkie jesteście alkoholiczkami... Nic tylko ciągle po flaszki do sklepów biegacie...i to jeszcze zaprzyjaźnionych.... :laugh:
Eee.. stare czasy i nie prawda, ostatnio piłam na sylwestra tak naprawdę, bo owszem tydzień temu w Szczecinie spotkałam się z przyjaciółką po pół roku i wypiłam 3 piwa i taka o ze mnie alkoholiczka ;)
Im człowiek starszy tym alkohol mniej wchodzi :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

tak tak konserwuje dlatego panowie pod sklepem wyglądają jak stare konserwy :lol:

Marta coś w tym jest, kiedyś się z imprezy nie wychodziło a teraz jak mnie ktoś ciągnie na imprezę to zrzędzę, że mi się nie chce i zmęczona jestem :P
Arya90

Post autor: Arya90 »

To ja też się zaliczam do "gówniar" jeszcze :D 25 lat mam :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Lilith88 pisze:tak tak konserwuje dlatego panowie pod sklepem wyglądają jak stare konserwy :lol:
To się uśmiałam :rotfl: PRAWDA!!
Lilith88 pisze:Marta coś w tym jest, kiedyś się z imprezy nie wychodziło a teraz jak mnie ktoś ciągnie na imprezę to zrzędzę, że mi się nie chce i zmęczona jestem :P
Mam dokładnie tak samo...za parę lat w ogóle z domu nie będę wychodzić a chleb i warzywa będę z tesco internetowego zamawiać :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Asita pisze:
Lilith88 pisze:tak tak konserwuje dlatego panowie pod sklepem wyglądają jak stare konserwy :lol:
To się uśmiałam :rotfl: PRAWDA!!
Lilith88 pisze:Marta coś w tym jest, kiedyś się z imprezy nie wychodziło a teraz jak mnie ktoś ciągnie na imprezę to zrzędzę, że mi się nie chce i zmęczona jestem :P
Mam dokładnie tak samo...za parę lat w ogóle z domu nie będę wychodzić a chleb i warzywa będę z tesco internetowego zamawiać :laugh:
Ja już prawię nie wychodzę :? wszystko zamawiam przez neta a zakupy "jedzeniowe" robi Darek wracając z pracy, raz w miesiącu może jakiś supermarket się zdarzy w celu uzupełnienia chemii..
Marta_K

Post autor: Marta_K »

No dokładnie. Kiedyś się leciało na uczelnie, potem po sklepach, potem do pracy a potem na imprezę i wracało do domu o 2-3 żeby o 6 wstać i lecieć od nowa a teraz nie chce mi się iść na piwo do kumpeli, która mieszka trzy piętra nade mną i zawsze się wykręcam tak, żeby ona przyszła do mnie a że ona ma dokładnie tak samo to widujemy się raz na 2 miesiące haha...
W wolne dni zamiast iść gdzieś i coś porobić to z TŻ-tem preferujemy "leżing na kanapie ze świnią na brzuchu i maraton filmowy"....

Oj dziadziejemy... ;-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”