Folwark zwierzęcy czyli o tym jak zostałam mamą świnką.
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Folwark zwierzęcy czyli o tym jak zostałam mamą świnką.
To jest wolne miejsce dla wędrowca....świnie są podczas swojej wieczerzy wigilijnej
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Zakreślić dziurę permamentnym flamasterkiem i jeszcze tłustą strzałkę komentarza dodać... Albo takie coś, jak w karcie u dentysty: ubytek, wypełnienie... z naciskiem na to drugie...?Dzima pisze:Ha ha ha ha ha tylko małż smash_lady tego nie widzizwierzur pisze:One na tej grupowej fotce zrobiły dość sugestywną lukę - w sam raz...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Ja mam akurat panny na wydaniu, śliczne, grzeczne, nic, tylko brać .
Proszę mnie tu kurde nie namawiać do złego XD Na chwilę obecną muszę rozbudować kojec moim laską. A by tego dokonać mój mąż musi zawiesić głupi telewizor na ścianie. Tylko jakoś ostatnio chęci mu brak Poza tym mam dość nie fajną sytuację z córką która jest niepełnosprawna. W styczniu prawdopodobnie położą nas na hematologii... Jak się wszystko dobrze skończy, to pewnie w czerwcu będę szukała świnki na urodziny dla siebie ofkors
- zwierzur
- Kontakt:
To pomyślnego leżenia z pozytywnym skutkiem! A urodziny zawsze można obchodzić wcześniej...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- lunorek
- Kontakt:
Zdrówka dla małej
Trochę nas nie było Dziękuję wszystkim za kciuki, zapewne właśnie dzięki nim wszystko poszło po mojej myśli. Na szczęście to co według hematologa mogło być nowotworem, okazało się nie mieszącą się w stopie kością. Tak więc można spać spokojnie. Chorób mamy aż nadto więc nam styknie.
Ferie spędziliśmy w Krakowie, gdzie świnie były oczywiście rozpieszczane do granic możliwości przez ukochaną "babcię", i nastawiane przeciwko mnie XD Bo ja jestem ta zła co to nie karmi świń na żądanie. I oczywiście "SAMA SOBIE JEDZ CIĄGLE SIANO!!!!!!!11111"
A oto dowód na to, że świnie mają coś ze szczurów
Ferie spędziliśmy w Krakowie, gdzie świnie były oczywiście rozpieszczane do granic możliwości przez ukochaną "babcię", i nastawiane przeciwko mnie XD Bo ja jestem ta zła co to nie karmi świń na żądanie. I oczywiście "SAMA SOBIE JEDZ CIĄGLE SIANO!!!!!!!11111"
A oto dowód na to, że świnie mają coś ze szczurów
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Jaka super sterta świń
A z tą kością, co się nie mieści, to coś będą robić?
A z tą kością, co się nie mieści, to coś będą robić?