Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaZakreślić dziurę permamentnym flamasterkiem i jeszcze tłustą strzałkę komentarza dodać...Dzima pisze:Ha ha ha ha ha tylko małż smash_lady tego nie widzizwierzur pisze:One na tej grupowej fotce zrobiły dość sugestywną lukę - w sam raz...
 Albo takie coś, jak w karcie u dentysty: ubytek, wypełnienie... z naciskiem na to drugie...?
 Albo takie coś, jak w karcie u dentysty: ubytek, wypełnienie... z naciskiem na to drugie...? 
 .
. Poza tym mam dość nie fajną sytuację z córką która jest niepełnosprawna. W styczniu prawdopodobnie położą nas na hematologii... Jak się wszystko dobrze skończy, to pewnie w czerwcu będę szukała świnki na urodziny
 Poza tym mam dość nie fajną sytuację z córką która jest niepełnosprawna. W styczniu prawdopodobnie położą nas na hematologii... Jak się wszystko dobrze skończy, to pewnie w czerwcu będę szukała świnki na urodziny   dla siebie ofkors
 dla siebie ofkors 
 obchodzić wcześniej...
  obchodzić wcześniej... 

Dziękuję wszystkim za kciuki, zapewne właśnie dzięki nim wszystko poszło po mojej myśli. Na szczęście to co według hematologa mogło być nowotworem, okazało się nie mieszącą się w stopie kością. Tak więc można spać spokojnie. Chorób mamy aż nadto więc nam styknie.
 Dziękuję wszystkim za kciuki, zapewne właśnie dzięki nim wszystko poszło po mojej myśli. Na szczęście to co według hematologa mogło być nowotworem, okazało się nie mieszącą się w stopie kością. Tak więc można spać spokojnie. Chorób mamy aż nadto więc nam styknie.