✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰

Post autor: Lilith88 »

Fakt faktem jest w nim coś wyjątkowego i to chyba przede wszystkim charakter, bałaganiarz może i, ale pozatym jest idealny, cudny, mądry i kochany :love: (to chyba po swoim panu ma xD bo mój mąż gdyby tak nie bałaganił był by ideałem :laugh: )
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Klatki już mam :D stoją I czekają na dry bedy i resztę. Są śliczne a na potwierdzenie odkrycia linki do zooplusa i do sklepu producenta na allegro proszę

Klatka w zooplusie http://m.zooplus.pl/shop/gryzonie/klatk ... _120/61257
Klatka na allegro http://allegro.pl/klatka-dla-krolika-12 ... 65196.html
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

wyślij męża i Tasmana do perfekcyjnej pani domu niech zrobi z nimi porządek hyhy....

a klatki to full wypas!!!! ale będą miały wille :jupi: aż im chyba zacznę zazdrościć :yahoo:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

O a opakowanie potwierdza, że to skyline tylko za 113zł

Obrazek

Willa mam nadzieję, że się im spodoba tym bardziej, że specjalnie jutro będzie przemeblowanie żeby miały stały wybieg do tego i klatki z wybiegiem będą miały powierzchnie 3m x 2m :D Dziś poza klatkami przyszedł dla mnie i dla męża prezencik czyli
łoże (160x200) :lol: bo mamy dwa pokoje a żyjemy w jednym jak w kawalerce xD no i w końcu będzie porządek

O i ciągle zapominam wstawić foto nowego członka rodziny..
Obrazek
Obrazek

Kiciuś niestety nie mój a teściów. Nie wiem czy ma miesiąc, gdyby nie długie nóżki to jest rozmiarów moich 8 miesięcznych świniaków (mieści się na jednej dłoni caluśki), a waży chyba z 300 gram ledwo. Poza tym przepiękny i przekochany, strasznie pocieszny, śpi i rozrabia na zmianę jak na małego kocurka przystało :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Śliczny kotecek :love: Imię? tylko 300g? Świnka by go powaliła :laugh:
Klatki godne :like: Zaraz ci skribnę pw o wpa
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
tuttifrutti

oooo jaaa! jaki piękny kotuś :love: strasznie lubię kotki z takim umaszczeniem tygryska :szczerbaty: Ale będą miały twoje świniaczki wypas... jaaaa.... ale będzie radocha
Foggy

Post autor: Foggy »

Piękna kicia! Będzie przystojniak z niego :love:

Z klatką super interes zrobiłaś, jak się podoba wojownikom? ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dzima nie wiem jeszcze jak ma na imię widziałam tylko malucha raz i młodsze siostry męża jeszcze nie wymyśliły jak go nazwać chyba :think: no maleńki jest, wydaje mi się, że powinien jeszcze z mamą być no ale uroki wsi.. jedni się chcą pozbyć to inni biorą szybko żeby wręcz ocalić.. Też mi się wydaje, że teraz prędzej świniak by go skrzywdził niż on świniaka.

tuttifrutti też takie lubię, jak będę mieć kiedyś koteczka to właśnie takiego tygryska chcę burego jak ten lub rudego :D

Foggy jeszcze się nie podoba :| dopiero w piątek jak dojdą dry bedy i pokój będzie przemeblowany pod dwie klatki to rozstawię, ale już się doczekać nie mogę!! Na pewno wstawię zdjęcia wtedy :jupi:
tuttifrutti

ooooo focie focie focieeee :photo: to ja już się też doczekać nie mogę! Dużo zdjęć chłopców sobie życzę :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Najfajniejsze jest rozpakowywanie :D ale się cieszyłaś...więc już jesteś PO świątecznych prezentach? :laugh: :neener:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”