(to chyba po swoim panu ma xD bo mój mąż gdyby tak nie bałaganił był by ideałem
 (to chyba po swoim panu ma xD bo mój mąż gdyby tak nie bałaganił był by ideałem  )
 )Moderator: pastuszek
 (to chyba po swoim panu ma xD bo mój mąż gdyby tak nie bałaganił był by ideałem
 (to chyba po swoim panu ma xD bo mój mąż gdyby tak nie bałaganił był by ideałem  )
 ) stoją I czekają na dry bedy i resztę. Są śliczne a na potwierdzenie odkrycia linki do zooplusa i do sklepu producenta na allegro proszę
 stoją I czekają na dry bedy i resztę. Są śliczne a na potwierdzenie odkrycia linki do zooplusa i do sklepu producenta na allegro proszę aż im chyba zacznę zazdrościć
  aż im chyba zacznę zazdrościć  

Dziś poza klatkami przyszedł dla mnie i dla męża prezencik czyli
 Dziś poza klatkami przyszedł dla mnie i dla męża prezencik czyli  bo mamy dwa pokoje a żyjemy w jednym jak w kawalerce xD no i w końcu będzie porządek
 bo mamy dwa pokoje a żyjemy w jednym jak w kawalerce xD no i w końcu będzie porządek

Imię? tylko 300g? Świnka by go powaliła
  Imię? tylko 300g? Świnka by go powaliła   
  Zaraz ci skribnę pw o wpa
 Zaraz ci skribnę pw o wpa Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia strasznie lubię kotki z takim umaszczeniem tygryska
  strasznie lubię kotki z takim umaszczeniem tygryska   Ale będą miały twoje świniaczki wypas... jaaaa.... ale będzie radocha
 Ale będą miały twoje świniaczki wypas... jaaaa.... ale będzie radocha 

no maleńki jest, wydaje mi się, że powinien jeszcze z mamą być no ale uroki wsi.. jedni się chcą pozbyć to inni biorą szybko żeby wręcz ocalić.. Też mi się wydaje, że teraz prędzej świniak by go skrzywdził niż on świniaka.
 no maleńki jest, wydaje mi się, że powinien jeszcze z mamą być no ale uroki wsi.. jedni się chcą pozbyć to inni biorą szybko żeby wręcz ocalić.. Też mi się wydaje, że teraz prędzej świniak by go skrzywdził niż on świniaka. 
  dopiero w piątek jak dojdą dry bedy i pokój będzie przemeblowany pod dwie klatki to rozstawię, ale już się doczekać nie mogę!! Na pewno wstawię zdjęcia wtedy
 dopiero w piątek jak dojdą dry bedy i pokój będzie przemeblowany pod dwie klatki to rozstawię, ale już się doczekać nie mogę!! Na pewno wstawię zdjęcia wtedy 
 to ja już się też doczekać nie mogę! Dużo zdjęć chłopców sobie życzę
  to ja już się też doczekać nie mogę! Dużo zdjęć chłopców sobie życzę  
 ale się cieszyłaś...więc już jesteś PO świątecznych prezentach?
  ale się cieszyłaś...więc już jesteś PO świątecznych prezentach?   

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia