☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: dortezka »

ale to wcale nie taki zły pomysł.. kupić kawał ziemi, posiać wszystko zielone co np świnie jeść mogą, powydzielać boksy coby każdy jak przyjdzie mógł wypasać świniora na osobnej części. Przed wejściem każda świnia poddana ogólnej kontroli co do stanu (w sensie czy nie ma widocznej grzybicy lub innych zyjątek) i heja na wyżerę. Przy tym punkt ze SPA (pazurku, świnkowy fryzjer itp).. a jakby obok była lecznica, to już w ogóle. Jeszcze między boksami ławki coby właściciele mogli mieć małe na oku a zarazem usiąść i ze sobą porozmawiać..

jest tylko jeden duży minus. Za takie coś niestety trzeba było by pobierać opłaty coby opłacić ziemię, ludków pracujących tam.. i niewielu właścicieli było na stać na takie coś.. :idontknow:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

ale trening wojskowy byłby lepszy niż fitness i aerobic :D Kurcze poszłabym na takie zajęcia...
Co do kosztów to niestety każdy luksus kosztuje :( ja nawet jak robię akcesoria dla prosiaków to mi oczy na wierzch wychodzą po podliczeniu kosztów samych materiałów...nie mówiąc o moich przyszłych projektach
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Njeeeee... To ja zostanę przy moim bieganiu po lesie :D Żadnych kretów i ścian płaczu :P
katiusha

Post autor: katiusha »

Obecnie przechodzę badania medyczne (kolejne) w celu dopuszczenia możliwości wyjazdu we wszystkie strefy klimatyczne...Uwierzcie..Gehenna...Wszystkie dziury obmacają, RTG, USG, dentysta,6 fiolek krwi, pipi, kaku...itp..itd.. :glowawmur: Jutro dzień, mam nadzieję, ostatni :tired: Jak na razie jestem zdatna. Jak wracam ze szpitala wojskowego to NIC już mi się nie chce Obrazek
Harvejowa pisze:ale trening wojskowy byłby lepszy niż fitness i aerobic
Oj uwierzcie, że lepszy !!!
Kawałek ziemi faktycznie trzeba by było mieć. Ale..Laski, pomarzyć zawsze można. Może kiedyś dorobię się kawałka gruntu to Wam zafunduję taki park rozrywki :buzki:

Po wzmożonej aktywności fizycznej czas na relaks, A one są MISTRZYNIAMI! Tylko Kasia jakaś aktywna była i drzemać nie zamierzała :idontknow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Jezuuuuu tez chce takie swinie co razem sie wyleguja :love:
Nast razem biore baby do siebie.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ale nochaleee :love: :love: :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Mam nadzieję, że moje słodziaki to chociaż na rysunku będą się tak wylegiwać przytuleni...,
ANYA

Post autor: ANYA »

Ten malunek to bedzie jedyny czas kiedy ja bede mogla poogladac moich chlopakow razem bez krwawej jatki.
katiusha

Post autor: katiusha »

Oj będą, będą! Assiowe już prawie się wylegują, tylko zawiasa pobadaniowego złapałam i LEŻĘ przed kompem. Weekendzik i dokończone :redface:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Spokojnie, zaczekam :buzki:

Mnie też nic się nie chce... Pierwszy dzień w pracy we Włoszech i znów mi się wszystkiego odechciało.... Tak więc trzymajmy się :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”