Ja mogę robić świńskie SPADziewczęta, załóżmy firmę, która się będzie zajmować kompleksową obsługą świnek morskich i ich opiekunówCzęść z nas ma wiedzę, część talent
![]()
Oczywiście to marzenia, ale pomarzyć można...

Moderator: pastuszek
Ja mogę robić świńskie SPADziewczęta, załóżmy firmę, która się będzie zajmować kompleksową obsługą świnek morskich i ich opiekunówCzęść z nas ma wiedzę, część talent
![]()
Oczywiście to marzenia, ale pomarzyć można...
No to współczuję...Farizah pisze: Arya90 wiem jak to jest, ja jestem na stażu ale przez alergię już prawie miesiąc na zwolnieniu lekarskim i... mnie też po stażu wyrzucą...
Bardzo dziękujędortezka pisze:
Arya90 trzymamy kciuki coby szybko się coś znalazło.. ale nie byle co, tylko coś, w czym będziesz się czuła spełniona i co rano z radością wstawała by móc tam pójść!
Chetnie zamienie sie w swinke. Serio te nasze swinie maja zycie jak w MAdrycie.Pani Strzyga pisze:Obcinanie pazurków, wyczesywanie, masaż... Wszystko w towarzystwie pietruszki lub innych świńskich przysmaków
Też tak czasami mówimy. A potem zawsze jest poprawka, zależy, do kogo się trafi...ANYA pisze:Chetnie zamienie sie w swinke. Serio te nasze swinie maja zycie jak w MAdrycie.Pani Strzyga pisze:Obcinanie pazurków, wyczesywanie, masaż... Wszystko w towarzystwie pietruszki lub innych świńskich przysmaków