☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Pani Strzyga »

Dziewczęta, załóżmy firmę, która się będzie zajmować kompleksową obsługą świnek morskich i ich opiekunów :102: Część z nas ma wiedzę, część talent :jupi:
Oczywiście to marzenia, ale pomarzyć można... ;)
Ja mogę robić świńskie SPA :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

O, na SPA świńskie to już teraz mogę przyjechać :102: Co masz w ofercie?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Post autor: Arya90 »

Farizah pisze: Arya90 wiem jak to jest, ja jestem na stażu ale przez alergię już prawie miesiąc na zwolnieniu lekarskim i... mnie też po stażu wyrzucą...
No to współczuję... :pocieszacz: Nic miłego niestety.
dortezka pisze:
Arya90 trzymamy kciuki coby szybko się coś znalazło.. ale nie byle co, tylko coś, w czym będziesz się czuła spełniona i co rano z radością wstawała by móc tam pójść!
Bardzo dziękuję :) Staram się z UP o dofinansowanie na własną działalność, ale to dużo papierologii i wiecie jak to z urzędami- musi swoje odleżeć, więc za szybko się pewnie nie uda. A ja jestem osobą, co nie lubi siedzenia w domu na du.pie i kombinuję, żeby choć coś dorywczego znaleźć na razie, bo nie ukrywam, że kasa też by mi się przydała, bo niestety nie mam jeszcze maszynki do produkcji zielonych banknotów :lol:

Asita świnkowy biznes- niezły plan :świnka1:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Obcinanie pazurków, wyczesywanie, masaż... Wszystko w towarzystwie pietruszki lub innych świńskich przysmaków :D
infrared

Post autor: infrared »

Ja też chętnie się przyłączę do biznesu :D siedzę teraz na zwolnieniu (o które była wielka afera) i nie mam ochoty już wracać do mojej kochanej pracy, a mam niezgorsze doświadczenie sprzedażowe :D
ANYA

Post autor: ANYA »

Pani Strzyga pisze:Obcinanie pazurków, wyczesywanie, masaż... Wszystko w towarzystwie pietruszki lub innych świńskich przysmaków :D
Chetnie zamienie sie w swinke. Serio te nasze swinie maja zycie jak w MAdrycie.
infrared

Post autor: infrared »

ANYA pisze:
Pani Strzyga pisze:Obcinanie pazurków, wyczesywanie, masaż... Wszystko w towarzystwie pietruszki lub innych świńskich przysmaków :D
Chetnie zamienie sie w swinke. Serio te nasze swinie maja zycie jak w MAdrycie.
Też tak czasami mówimy. A potem zawsze jest poprawka, zależy, do kogo się trafi...
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Tak sobie myślę... że w takich lecznicach w dużych miastach przydało by się coś jak ogród... Specjalnie dla zwierzaków. Wszystko ładnie oddzielone, króliki osobno, świnie osobno itd., oczywiście rozdzielone wg płci. Osiatkowane, jakieś altanki żeby był cień... I masa zielska dla prosiaków czy czego tam trzeba :) A żeby nie roznosić jakiś paskudztw typu grzybica, co miesiąc bardzo kontrolna wizyta u weta, np. badanie bobów na pasożyty, ogólne oględziny czy co tam jeszcze :szczerbaty: Załóżmy coś takiego, połączonego ze SPA dla prosiaków! :lol:
Tyciek

Post autor: Tyciek »

Jakby powstał taki świnkowy biznes, to już bym się nie zastanawiała, co robić w przyszłości... :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

To ja będę ochroniarzem! Ale myślę, że prosiałki swoją drogą, a właścicielki też jakieś atrakcje mogły by mieć :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”