Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i...?

Post autor: Pani Strzyga »

Ja się panicznie bałam pająków odkąd w wieku lat 8 ściągnęłam sobie jednego z twarzy... Obecnie jesteśmy w relacjach w miarę pokojowych. Ale szybsze (ze strachu) bicie serca na ich widok nadal występuje...
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

dortezka wiesz jakie to jest małe? :shock: Raz tylko spotkałam na łące, zrobiłam zdjęcie JAKIEMUŚ pajączkowi w makro a dopiero w aparacie po powiększeniu zobaczyłam, że to ma tyle oczu :lol: Gdybym wcześniej nie oglądałam tych zdjęć u Dropsikowej to bym nie wiedziała, że to jest skakun :lol:
A czemu na zdjęcia Dropsia musimy czekać aż do wieczora? :think:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

martuś pisze: A czemu na zdjęcia Dropsia musimy czekać aż do wieczora? :think:
Bo pewnie teraz Drops okupuje kompa i wchodzi na jakieś świńskieXXX :twisted: pewnie się szykuje na koleżankę...a tu kicha! kolega przyjedzie :neener:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze: Bo pewnie teraz Drops okupuje kompa i wchodzi na jakieś świńskieXXX
wypraszam sobie.. jedyne co Dropsiu ogląda to zdjęcia Pigi.. a to czy są sprośne.. to już sprawa tylko między nimi :twisted:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Jeeju, co tu się dzieje! :lol: Jedyne co Drops dzisiaj robi to daje mi do zrozumienia, że jest mega fochnięty bo ma bana na zielone :roll: bo jak się okazało, mimo że chciałam wprowadzać stopniowo, to oprócz mnie Dropsa dokarmiała mokrym również mama i tatuś, który niby go nie lubi :glowawmur:

A fotek dzisiaj nie będzie raczej, chyba że odbiję komputer z rąk rodziców, bo laptop mi padł i już raczej nie powstanie :| Zrobię co się da ale niczego nie obiecuję. W tym czasie możecie jeszcze raz pooglądać skakuna i jego czarne oczka ze złotymi obwódkami :twisted:
katiusha

Post autor: katiusha »

Kosa zdjęcia! :ok: Stałam się fanką Twoich owadzich/pajęczakowych portretów :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Hymm.. To ja mam tak z pająkami, że zdjęcia chętnie obejrzę, na żywo się raczej nie przyglądam, nie boje się ale brzydzę, więc w gołą rękę nie wezmę ale nie panikuję jak widzę, że siedzi obok mnie, dopóki faktycznie go widzę, bo jak nagle mi zniknie to lekko panikuję, że może wlazł na mnie, jak na mnie wlezie to staram się "spokojnie" pozbyć z siebie, jak latem w domu mi pajęczynę jakiś zrobi pod sufitem to pozwalam mu tam siedzieć z nadzieją, że much będzie mniej ;) a jak trzeba skądś się pozbyć to nigdy nie zabijam tylko zawsze wypuszczam na wolność, bo przecież wszystko chce żyć :) Co do rodzai to się kompletnie nie znam, pająk to pająk, rozróżniam tylko tyle, że są wielkie i włochate lub małe i mniej włochate, na długich nóżkach lub na krótkich itp. Jeśli chodzi o Twoje zdjęcia to są przepiękne! :buzki:
Trajkotka
Miejscowość: Oświęcim
Kontakt:

Post autor: Trajkotka »

Wy tu gadu gadu o pająkach, a Bohater wątku się pokazać nie chce :twisted: Zawstydzacie go ! Pewnie myśli, że pająki lepsiejsze :szczerbaty:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

dortezka pisze: wypraszam sobie.. jedyne co Dropsiu ogląda to zdjęcia Pigi.. a to czy są sprośne.. to już sprawa tylko między nimi :twisted:
Buahahahaha.... dorotezko ja myślę że Pigi ma same sPROŚNE zdjęcia... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

balbinkowo pisze:
dortezka pisze: wypraszam sobie.. jedyne co Dropsiu ogląda to zdjęcia Pigi.. a to czy są sprośne.. to już sprawa tylko między nimi :twisted:
Buahahahaha.... dorotezko ja myślę że Pigi ma same sPROŚNE zdjęcia... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ha ha ha racja! nie(s)prośnych nie da się jej zrobić Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”