Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i...?
Ja się panicznie bałam pająków odkąd w wieku lat 8 ściągnęłam sobie jednego z twarzy... Obecnie jesteśmy w relacjach w miarę pokojowych. Ale szybsze (ze strachu) bicie serca na ich widok nadal występuje...
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
dortezka wiesz jakie to jest małe?
Raz tylko spotkałam na łące, zrobiłam zdjęcie JAKIEMUŚ pajączkowi w makro a dopiero w aparacie po powiększeniu zobaczyłam, że to ma tyle oczu
Gdybym wcześniej nie oglądałam tych zdjęć u Dropsikowej to bym nie wiedziała, że to jest skakun
A czemu na zdjęcia Dropsia musimy czekać aż do wieczora?
A czemu na zdjęcia Dropsia musimy czekać aż do wieczora?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Bo pewnie teraz Drops okupuje kompa i wchodzi na jakieś świńskieXXXmartuś pisze: A czemu na zdjęcia Dropsia musimy czekać aż do wieczora?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
wypraszam sobie.. jedyne co Dropsiu ogląda to zdjęcia Pigi.. a to czy są sprośne.. to już sprawa tylko między nimiDzima pisze: Bo pewnie teraz Drops okupuje kompa i wchodzi na jakieś świńskieXXX
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Dropsio
Jeeju, co tu się dzieje!
Jedyne co Drops dzisiaj robi to daje mi do zrozumienia, że jest mega fochnięty bo ma bana na zielone
bo jak się okazało, mimo że chciałam wprowadzać stopniowo, to oprócz mnie Dropsa dokarmiała mokrym również mama i tatuś, który niby go nie lubi
A fotek dzisiaj nie będzie raczej, chyba że odbiję komputer z rąk rodziców, bo laptop mi padł i już raczej nie powstanie
Zrobię co się da ale niczego nie obiecuję. W tym czasie możecie jeszcze raz pooglądać skakuna i jego czarne oczka ze złotymi obwódkami 
A fotek dzisiaj nie będzie raczej, chyba że odbiję komputer z rąk rodziców, bo laptop mi padł i już raczej nie powstanie
-
katiusha
Kosa zdjęcia!
Stałam się fanką Twoich owadzich/pajęczakowych portretów 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Hymm.. To ja mam tak z pająkami, że zdjęcia chętnie obejrzę, na żywo się raczej nie przyglądam, nie boje się ale brzydzę, więc w gołą rękę nie wezmę ale nie panikuję jak widzę, że siedzi obok mnie, dopóki faktycznie go widzę, bo jak nagle mi zniknie to lekko panikuję, że może wlazł na mnie, jak na mnie wlezie to staram się "spokojnie" pozbyć z siebie, jak latem w domu mi pajęczynę jakiś zrobi pod sufitem to pozwalam mu tam siedzieć z nadzieją, że much będzie mniej
a jak trzeba skądś się pozbyć to nigdy nie zabijam tylko zawsze wypuszczam na wolność, bo przecież wszystko chce żyć
Co do rodzai to się kompletnie nie znam, pająk to pająk, rozróżniam tylko tyle, że są wielkie i włochate lub małe i mniej włochate, na długich nóżkach lub na krótkich itp. Jeśli chodzi o Twoje zdjęcia to są przepiękne! 
-
Trajkotka
- Miejscowość: Oświęcim
- Kontakt:
Wy tu gadu gadu o pająkach, a Bohater wątku się pokazać nie chce
Zawstydzacie go ! Pewnie myśli, że pająki lepsiejsze 
-
balbinkowo
Buahahahaha.... dorotezko ja myślę że Pigi ma same sPROŚNE zdjęcia...dortezka pisze: wypraszam sobie.. jedyne co Dropsiu ogląda to zdjęcia Pigi.. a to czy są sprośne.. to już sprawa tylko między nimi
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ha ha ha racja! nie(s)prośnych nie da się jej zrobićbalbinkowo pisze:Buahahahaha.... dorotezko ja myślę że Pigi ma same sPROŚNE zdjęcia...dortezka pisze: wypraszam sobie.. jedyne co Dropsiu ogląda to zdjęcia Pigi.. a to czy są sprośne.. to już sprawa tylko między nimi![]()
![]()

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM