Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Rico i Tadzio- nowe foty s. 148
No przecież wiadomo co wyjątkowego ma jeden z Panów do pokazania
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Kurteczka...jak Ty będziesz tak rzaaaaadko tu pisać, to ja chyba zapomnę jak Twoje zwierzaki wyglądają....Pewno że chcemy foty! I jajek i pysioli i w ogóle wszystkiego
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
O, ktoś nas jeszcze odwiedził
Fakt, bywam tu rzadko, jakoś czasu nie mam, ani weny do pstrykania zdjęć świniakom. Pewno to też po trochu przez to, że problemy zdrowotne ma mój kot niestety. Ale doczekacie się zdjęć świniaków i może nawet pewnych jajek, bo widzę, że są pożądane W nadchodzący długi weekend chwycę aparat w dłoń- obiecuję!
Tymczasem rozglądam się za nową klatką dla świniaków. W oko mi wpadła Casita Ferplasta i chyba zaczynam składać pieniążki.
Fakt, bywam tu rzadko, jakoś czasu nie mam, ani weny do pstrykania zdjęć świniakom. Pewno to też po trochu przez to, że problemy zdrowotne ma mój kot niestety. Ale doczekacie się zdjęć świniaków i może nawet pewnych jajek, bo widzę, że są pożądane W nadchodzący długi weekend chwycę aparat w dłoń- obiecuję!
Tymczasem rozglądam się za nową klatką dla świniaków. W oko mi wpadła Casita Ferplasta i chyba zaczynam składać pieniążki.
Rozmiar klatki taki jak mamy 120 cm. Większa się nie zmieści, mniejszej wiadomo nie wezmę, żeby nie zmniejszać komfortu świniakom.
Dziś byliśmy u weta na przycięciu pazurków. Oto jak prezentowały się tam świniaki.
Rico:
Tadeusz:
Dziś byliśmy u weta na przycięciu pazurków. Oto jak prezentowały się tam świniaki.
Rico:
Tadeusz: