w porównaniu z przed jakiegoś czasu to maciorkaboe22 pisze:Rasowa maciorka się z niej robi!

wymizianeMaja1983 pisze:Kochaniutkiemizianki ode mnie dla tych twoich piękności
![]()

Moderator: pastuszek
w porównaniu z przed jakiegoś czasu to maciorkaboe22 pisze:Rasowa maciorka się z niej robi!
wymizianeMaja1983 pisze:Kochaniutkiemizianki ode mnie dla tych twoich piękności
![]()
Dzima , sama się dziwie jak patrze na te zdjęcia jaka jest różnica . Minęło raptem półtorej miesiąca a świnka jak nie ta samaDzima pisze:Aż trudno uwierzyć, że tek niedawno taka kruszynka była....
tak , fajnie jest widzieć jak się zmieniają . Gdybym nie miała tych zdjęć to by mi się wydawało , że ciągle taka malutkaFoggy pisze:Uwielbiam tę niesamowitość - dorastanie, dojrzewanie i adolescencjaTakie maluszki są piękne ale jednak największa radość to obserwować jak wyrosło (przynajmniej dla mnie). Przecież na te efekty czekamy
oj rośnie , rośnieMaja1983 pisze:Zdjęcie malutkiej Aishki wprost cudowne kruszyneczka była widać, że rośnie jak na drożdżach![]()
Marzenia się spełniająkailyn pisze:Cudowne ! Marza mi się takie ... ale to w przyszłości
Maju , to zwyczajna kukurydza z warzywniaka . Uwielbiają ją . Daje w małych ilościach bo jest kalorycznaMaja1983 pisze:Piękne masz te świneczkiwidzę kukurydze czy mi się wydaje?
jaka to jest kukurydza? jakaś zwyczajna ze sklepu czy specjalna z zoologa?