Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.

Post autor: anuleczka »

boe22 pisze:Rasowa maciorka się z niej robi!
w porównaniu z przed jakiegoś czasu to maciorka :lol:
Obrazek
Maja1983 pisze:Kochaniutkie :love: mizianki ode mnie dla tych twoich piękności :love: :buzki:
wymiziane :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Aż trudno uwierzyć, że tek niedawno taka kruszynka była.... :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Dzima pisze:Aż trudno uwierzyć, że tek niedawno taka kruszynka była.... :roll:
Dzima , sama się dziwie jak patrze na te zdjęcia jaka jest różnica . Minęło raptem półtorej miesiąca a świnka jak nie ta sama :lol:

Jeszcze wynalazłam jedno zdjęcie Aishki jako żabki . Pierwszy dzień pobytu u nas . Tu ważyła dokładnie 300 g a miała 6 tyg .

Obrazek

Obrazek
Obrazek
kailyn

Post autor: kailyn »

Cudowne ! Marza mi się takie ... ale to w przyszłości :D
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Zdjęcie malutkiej Aishki wprost cudowne :love: kruszyneczka była :love: widać, że rośnie jak na drożdżach :D :buzki:
Foggy

Post autor: Foggy »

Uwielbiam tę niesamowitość - dorastanie, dojrzewanie i adolescencja :D Takie maluszki są piękne ale jednak największa radość to obserwować jak wyrosło (przynajmniej dla mnie). Przecież na te efekty czekamy :)
anuleczka

Foggy pisze:Uwielbiam tę niesamowitość - dorastanie, dojrzewanie i adolescencja :D Takie maluszki są piękne ale jednak największa radość to obserwować jak wyrosło (przynajmniej dla mnie). Przecież na te efekty czekamy :)
tak , fajnie jest widzieć jak się zmieniają . Gdybym nie miała tych zdjęć to by mi się wydawało , że ciągle taka malutka
Maja1983 pisze:Zdjęcie malutkiej Aishki wprost cudowne kruszyneczka była widać, że rośnie jak na drożdżach :D :buzki:
oj rośnie , rośnie :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Piękne masz te świneczki :love: widzę kukurydze czy mi się wydaje? :D jaka to jest kukurydza? jakaś zwyczajna ze sklepu czy specjalna z zoologa? :buzki:
anuleczka

kailyn pisze:Cudowne ! Marza mi się takie ... ale to w przyszłości
Marzenia się spełniają :love:
Maja1983 pisze:Piękne masz te świneczki :love: widzę kukurydze czy mi się wydaje? :D jaka to jest kukurydza? jakaś zwyczajna ze sklepu czy specjalna z zoologa? :buzki:
Maju , to zwyczajna kukurydza z warzywniaka . Uwielbiają ją . Daje w małych ilościach bo jest kaloryczna :buzki:
Zaffiro

A dajesz kukurydze na surowo czy gotujesz? sorki, że tak pytam, ale pomyślałam, że może dałabym Lusi na próbę bo w sumie jeszcze takiej kukurydzy nie jadła... tylko taka w karmie chociaż niechętnie :D :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”